daytime.ro
 
Vila Remmar
 
publicitate

Vila Remmar

★ ★ ★
Str. Bisericii, Nr. 164, Ciungetu, jud. Valcea
,  
 
Vila REMMAЯ isi intampina cu ospitalitate vizitatorii, oferindu-le conditii deosebite de odihna prin dotarile pe care le are.

La parterul vilei se afla un living de 48 mp., bucatarie dotata si echipata cu tot necesarul (vesela, 2 aragazuri cu hote, 2 combine frigorifice, filtru de cafea, prajitor de paine, masina de spalat vase, cuptor cu microunde etc.), baie destinata livingului, bucatariei si celor doua camere de socializare . Livingul si cele doua camere dispun de LCD respectiv tv. color, DVD Player, sistem audio etc.
Tot la parterul cladirii se poate amenaja sala de miniconferinte, dispunand de mese si scaune pliante destinate acestui tip de cereri. Vila dispune de un demisol spatios in care sunt amplasate mese de fotbal pentru adulti dar si pentru copiii, masa de Ping-Pong, loc de joaca pentru copii si masa de billiard.

Vila cu etaj si mansarda dispune de 8 camere cu doua paturi, capacitatea de cazare fiind de 16 persoane. La cerere dispunem de paturi pliante . Toate camerele au baie proprie (dotata conform standardelor europene), balcon propriu, cu vedere spre peisaje de neuitat : (partu dintre ele au vedere spre singura rezervatie naturala de pin din zona si alte patru cu vedere spre Bisericuta din Ciunget care este inscrisa in randul monumentelor istorice), mobilat pentru servirea cafelei in aer liber, Tv . color cu instalatir de cablu in fiecare camera. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, asigurand apa calda si caldura in permanenta. Curtea spatioasa, este dotata cu 2 gratare si foisr, soba cu plita in curte pentru doritorii de preparate la ceaun, ofera locuri de parcare pentru un numar de aproximativ 10 autoturisme.

Coordonate GPS : N 45.3875508 ; E 23.9478271
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Biliard
Camere cu balcon
Cutie de valori
Ferma proprie
Foisor in curte
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Living
Loc de joaca pentru copii
Masa de ping-pong
Parcare
Sala de mese
Se accepta animale de companie
Seif la receptie
Spalatorie
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|