daytime.ro
 
Vila Plesca
 
publicitate

Vila Plesca

★ ★ ★
Str. Decebal, Nr. 20, Sibiu, jud. Sibiu
,  
 
Vila Plesca se afla la 15 min de centrul Sibiului, la 5 min de gara, Tribunal, Teatrul Faust, Autogara, Gara CFR, Policlinica Polisano, Spitalul Judetean

La grupuri, agenti si la sederi indelungate cea mai buna pensiune.

Dispunem de 5 camere si 20 locuri, parcare privata in curte, barbeque, wi-fi, curte spatioasa frumos amenajata, Caldura in camere, apa calda in prmanenta.

Garantam curatenie in camere.

Vila Plesca este o facilitate de cazare care va ofera camera in regim hotelier la standarde inalte, avand o tinuta clasica si primitoare.

Vila Plesca este o reconditionare modernista a unui conac sasesc, intr-o zona linistita si apropiata de centrul Sibiului. Camerele si mai ales apartamentul principal reunesc stilul, generozitatea spatiului, luxul si rafinamentul epocii in care a fost construita aceasta casa, modernizata pentru a fi in ton cu nevoile si necesitatile turistilor dintre cei mai exigenti care ii trec pragul.

Stapanul casei a scos la lumina si a redat prestigiul si frumusetea unei case care, o data cu deschiderea ei catre public si-a recapatat spiritualitatea si sarmul, devenind o destinatie placuta si relaxanta pentru oaspetii sai. Camerele si apartamentul beneficiaza de un spatiu locativ generos, mobilier nou, totul inspirand seriozitate si profesionalism turistilor.

Gazda dumneavoastra este intotdeauna amabila si doreste sa va satisfaca toate doleantele si sa va intre in gratii, pentru a avea in permanenta clienti multumiti si fericiti. Curtea interioara este spatioasa si este structurata astfel incat sa va simtiti in intimitate in interiorul decorat cu flori multicolore si piatra mestesugita. Cu siguranta in aceasta casa va veti bucura de un tratament de rigoare saseasca┬Á, adica veti fi placut impresionati de curatenia ireprosabila, de calitatea materialelor folosite atat in decoratiuni interioare moderne cat si in reconditionarile cochete, precum si de gradul ridicat de confort si distinctia aparte a acestei vile.

Piesa de rezistenta a acestei cochete resedinte este apartamentul de lux care beneficiaza de o camera de zi spatioasa si luminoasa, decorata cu mobila de valoare si avand un colt, deosebit de interesant, cu mobile sasesti incastrate in zid, cu lampadar cu nisip, totul fiind reconditionat cu cea mai mare pricepere si bun gust; dormitorul modernist si confortabil, care este deservit de o baie simplista, aduce un plus de valoare acestei case cu aerul unui aristocrat cosmopolitan care atrage si binedispune.

Vila Plesca va sta la dispozitie pentru a petrece clipe frumoase in Sibiu, la standarde ridicate si beneficiind de preturi decente, intr-o vila cu un sarm aparte, pe care cu siguranta il veti indragi.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
85 ron / zi
-
-
 
Camera dubla
90 ron / zi
-
-
 
Camera dubla matrimoniala
120 ron / zi
-
-
 
Camera tripla
140 ron / zi
-
-
 
Apartament
160 ron / zi
-
-
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Aer conditionat
Baie in camera
Crama
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Jacuzzi
Living
Masa de ping-pong
Parcare
Sala de mese
Seif in camera
TV in camera
TV in living
Uscator de par
curte spatioasa
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|