daytime.ro
 
Vila Cristina
 
publicitate

Vila Cristina

★ ★ ★
Str. 1 Mai, Nr. 14 B, Busteni, jud. Prahova
,  
 
Vila Cristina este situată la 930m altitudine, într-un cadru natural deosebit, la poalele Masivilor muntosi Caraiman 2384 m şi Coştila 2.490 m chiar pe strada directa către partia de schi la aproximativ 500m.
“Vila Cristina” este o proprietate turistica formata din 3 vile unite de o curte interioara cu terase si scari pietruite, imbina un stil arhitectural RUSTIC MONTAN cu piatra si lemn.

Proprietatea Vila Cristina detine 48 locuri de cazare distribuite in 3 VILE, dintre care 6 garsoniere de 3*, două apartamente de 3*,un apartament mic 3* şi 3 camere de 2*. Apartamentele sunt situate separat la etaje diferite si au intrare exterioara fiecare.

Restaurantaurantul RUSTIC categoria 2-a este situat la parterul cladirii si accesul se face pe scari exterioare, poate deservi 35 de persoane la masă şi detine si o gradina de vara cu 20 de locuri la masa tip rustic de cabana, gratar în curte si leagan rustic.

La parterul Vilei cu 4 camere DBL SUPERIOARE 3* se afla un salon multifunctional de 45 de persoane pentru reuniuni,seminarii,cursuri,mese festive, si la demisol un alt salon privat pentru mese festive capacitate 20 de locuri, salon de relaxare.

Proprietatea detine locuri de parcare in fata intrarii supraveghete video precum si parcare privata peste drum supravegiata video.

Vila Cristina este o afacere de familie si poate asigura servicii de cazare la standarde 2* si 3*, conform acodului Ministerului Turismului,într-o locaţie situată in staţiunea montană Buşteni, o construcţie relativ nouă cu o tradiţe de peste 10 ani in domeniul ospitalităţii.

Serviciile noastre se completeaza şi cu o ofertă de agrement: cursuri de schi cu instructori specializaţi, animaţie de cabana, trasee montane, trecking, foc de tabara şi seara de cabana, excursii de o zi la obiective turistice (muzeul Peleş-Sinaia, Cota 1400, muzeul Cinegetic-Posada, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra-Brasov). Asiguram la cerere si servicii de transport bagaje şi transfer turişti de lala gara sau aeroport.

Vila Cristina te asteapta sa-i deveni oaspete ntr-un cadru natural deosebit,chiar la liziera padurii, departe de factorii de poluare, zgomot şi stres, calitatea benefică a aerului puternic ozonat al padurilor si calitatea de excepţie a confortului oferit sunt componentele unei vacante perfecte!
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Biliard
Camere cu balcon
Fax
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Living
Masa de ping-pong
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sala de conferinte
Sala de mese
Se accepta animale de companie
Seif la receptie
Spalatorie
Tickete de vacanta
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
TV-led, Instructori de ski, Tabere copii, Dartz, Partie de schi,Tansfer gratuit de la gara
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|