daytime.ro
 
Vila Colonial
 
publicitate

Vila Colonial

★ ★ ★
Str. Republicii, Nr. 17, Eforie Nord, jud. Constanta
,  
 
Pensiunea Colonial *** este amplasata in Eforie Nord, la intrarea dinspre Constanta, la maxim 10 minute de mers pe jos se afla cele doua plaje naturale Acapulco si Debarcader, relaxante si linistite, acoperite cu nisip fin si marginite de faleza cu terasele sale spendide.

Amplasamentul a fost special ales pentru a putea favoriza atat dezvoltarea turismului balnear avand in vedere diversitatea tratamentelor efectuate de bazele de tratament din apropiere ( bai de plante, masaj, impachetari cu namol, bai calde si reci, etc. ) cat si a turismului de vacanta.

Pensiunea Colonial este la 11 km de Constanta si este aproape de centrele locale de spa (Spa Europa ?i Grand Spa), care ofera masaje, impachetare cu namol si bai reci si calde.

Perioada de functionare:
Pensiunea Colonial*** va intampina intr-o atmosfera intima si relaxanta atat in sezonul estival cat si in extrasezon constructia dispunand de centrala proprie.

Pensiunea Colonial*** este construita dupa stilul clasic american si ofera un confort deosebit conferit de calitatea materialelor folosite la constructia si finisarea cladirii. Complexul ofera servicii la standarde de 3 stele.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
70 ron / zi
70 ron / zi
-
 
Camera dubla
80 ron / zi
80 ron / zi
-
 
Camera dubla matrimoniala
80 ron / zi
80 ron / zi
-
 
Camera tripla
100 ron / zi
100 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Camere cu balcon
Cutie de valori
Fax
Frigider in camera
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Se accepta animale de companie
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|