daytime.ro
 
Vila Club Castel
 
publicitate

Vila Club Castel

★ ★ ★ ★
Str. Principala, Nr. -, Moneasa, jud. Arad
,  
 
Vila Club Castel este asezata in mijlocul unui parc frumos amenajat de 2600mp. Functioneaza intr-un veritabil castel construit in secXIX.Vara in acest parc sunt amenajate foisoare unde se poate servi masa, relaxa, organiza evenimente speciale, distractii in aer liber, foc de tabara, barbeque.

Vila are in dotare 7 camere duble si un apartament de lux, restaurant 40 locuri si crama 30 locuri. Camerele au ambianta de castel precum si restaurantul, holurile si crama fiind expuse permanent obiecte si tablouri vachi de valoare. Dar totodata clientul beneficiaza de luxul dotarilor. Fiecare cam are baie proprie, tv, internet, frigider, uscator de par si alte dotari.

Preparatele culinare ale bucatariei noastre ii rasfata pe clienti. Pentru o vacanta activa avem sala fitness, jacuzzi, sauna, masaj, cosmetica cu personal calificat.In statiunea Moneasa turistii pot face excursii cu ghid autorizat, se pot plimba cu barca sau hidrobicicleta pe lacul din statiune, pot face tratament la bazele de tratament ale hotelurilor sau pur si simplu bai de relaxare in piscine sau strand.

Climatul placut, cu ierni blande si veri racoroase, cu aerul puternic ionizat care are un efect calmant asupra sistemului nervos. Costul pt. o cam db este de 200 lei pt.2 pers.cu mic dejun inclus si apartamentul costa 400 lei pt.2 pers. cu mic dejun inclus.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Crama
Cutie de valori
Foisor in curte
Frigider in camera
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii
Masaj
Minibar in camera
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Sala de fitness
Sauna
Se accepta animale de companie
Seif la receptie
Semineu
Spalatorie
Telefon
Terasa
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|