daytime.ro
 
Vila Cascada
 
publicitate

Vila Cascada

★ ★ ★
Str. Nicolae Balcescu, Nr. 2, Busteni, jud. Prahova
,  
 
Vila "Cascada" este situată într-un decor liniștit, în zona centrală rezidențială a cartierului Poiana Țapului din stațiunea Bușteni, beneficiind de un decor impresionant, la baza muntelui, sub vestita Cruce a Eroilor de pe Caraiman.

Construită în 2006, cu o arhitectură rustică-montană, însă dotată cu facilități dintre cele mai moderne, Vila "Cascada" are o capacitate de 22 locuri, repartizate în 9 camere duble și un apartament cu 2 camere, dispuse pe 4 niveluri. Fie că doriți să vă relaxați câteva zile la munte schiind sau plimbându-vă pe unul dintre nenumăratele trasee turistice, să vizitați atracțiile turistice din împrejurimi, să petreceți un weekend romantic alături de persoana iubită sau să sărbătoriți alături de un grup de prieteni sau colegi, noi vă așteptăm, într-o ambianță plăcută și primitoare!

Vila "Cascada" este situată la aproximativ 5 km de centrul orașului Sinaia, și la 2 km de centrul orașului Bușteni, în apropiere de DN1.

Accesul este ușor, atât cu trenul (stațiile "Poiana Țapului" sau "Bușteni"), dar și cu mașina, fiind oferite locuri de parcare în fața vilei.

Vila cascada*** a creat o super oferta pentru dumneavoastra: Reduceri de preturi pentru perioada 15 feb-29 feb. (minim 3 nopti) in cursul saptamanii 100 lei camera dubla twin.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Camere cu balcon
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Jacuzzi
Living
Minibar in camera
Plata cu cardul
Se accepta animale de companie
Terasa
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|