daytime.ro
 
Vila Casa Vinci
 
publicitate

Vila Casa Vinci

★ ★ ★
Str. Eroilor, Nr. 9, Busteni, jud. Prahova
,  
 
CASA VINCI BUSTENI

Aproape de Partia KALINDERU (Busteni), VILA VINCI va ofera – la un pret accesibil – un colt de rai... indiferent de anotimp. Un loc fermecator, ideal pentru reincarcarea bateriilor cu liniste, aer curat, fie vara, fie iarna, cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale sau cele prilejuite de Nasterea Domnului, ori odata cu trecerea intr-un An Nou...

Vila Vinci va asteapta sa descoperiti poezia pe care o ofera privelistea de la balconul spatiosului apartament de la mansarda. Apartamentul este potrivit compartimentat, ideal pentru familiile cu copii, avand un living dotat cu frigider (pentru pastrarea alimentelor preferate aduse de acasa). De asemenea, in living se afla si o masa pentru a servi – in familie, la orice ora – o cină tarzie sau un mic dejun prea matinal poate in fata televizorului la care se pot urmari o gamă larga de programe prin cablu TV. Pe langa living, se mai afla un dormitor si o baie.

In cazul in care nu agreeati sistemul de self-catering oferit de CASA VINCI (care ofera inclusiv un loc special amenajat in curte pentru gratar potrivit micilor si fripturicilor), in imprejurimile CASEI VINCI se afla diverse restaurante unde te poti rasfata cu un pranz sau o cina servite de un personal calificat.

Va dorim sedere placuta!
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Internet wireless
Living
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|