Termeni si conditii de utilizare

 

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului daytime.ro stabilesc conditiile in care orice persoana care acceseaza acesta platforma poate vizita sau utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului daytime.ro.

In momentul in care ati accesat site-ul daytime.ro, acceptati automat sa va supuneti unor termeni si conditii a carui scop este facilitarea relatiilor ce vor fi formate intre administratia site-ului, utilizatori si, respectiv, tertele persoane (vizitatori). De asemenea, acceptati posibilitatea ca in viitor aceste regului si reglementari sa sufere modificari partiale sau totale, fara a vi se face o notificare in prealabil.

Pentru agentiile partenere
Prin completarea formularului de inscriere, sunteti de acord ca materialele pe care le furnizati sa fie facute publice si afisate pe site-ul daytime.ro.
De asemenea, agentiile partenere au obligatia de a oferi informatii reale si valide. In cazul in care o agentie partenera face publice informatii neconforme cu realitatea sau incorecte este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie primita din partea unui utilizator al site-ului daytime.ro referitoare la anuntul unei agentii partenere, va fi adresata direct agentiei in cauza, iar eventualul litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti implicate (agentia partenera si utilizatorul).

Daytime.ro si relatia cu tertii
Site-ul daytime.ro este, in primul rand, un site informativ, ce ofera un spatiu de publicitate agentiilor partenere (agentii de turism, agentii hoteliere, etc), pe care acestea il administraza prin intermediul unui cont de administrare si, respectiv, prin completarea formularului de inscriere. Toate informatiile afisate pe daytime.ro sunt introduse de agentiile partenere, daytime.ro nu poate fi facuta responsabila pentru orice fel de neintelegeri iscate din cauza neconcordantei unor date. Agentiile partenere sunt singurele responsabile pentru informatiile afisate pe site-ul daytime.ro, eventualele incalcari ale legilor ce reglementeaza activitatea de turism din tara noastra, precum si drepturile intelectuale ale unui terte persoane, concurenta neloiala si publicitate falsa.

Continutul site-ului daytime.ro (texte, grafica, fotografii, software, precum si alte materiale) sunt protejate de legile dreptului de autor, prin urmare folosirea neautorizata a materialului, fara acordul administratiei site-ului daytime.ro, reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor si a altor legi.
Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspundere civila si/sau penala.

 
 
 
|
|
|
|
|