daytime.ro
 
Pensiunea Vlahia Inn
 
publicitate

Pensiunea Vlahia Inn

★ ★ ★ ★
Str. Principala, Nr. 21a, Moeciu de Sus, jud. Brasov
,  
 
In inima muntilor, intre Piatra Craiului si Bucegi, in locul unde natura, istoria si obiceiurile traditionale se contopesc armonios se afla pensiunea Vlahia Inn.

Oaspetilor nostri le oferim conditii de cazare la stadarde superioare, camerele puse la dispozitie avand tot confortul si facilitatile necesare unui sejur relaxant: minibar, internet, televizor/cablu si bai complet utilate.

Pentru gurmanzi si viitori gurmanzi am conceput un loc special, restaurantul Vlahia Inn inbiindu-va sa savurati bucate alese, din gastronomia romaneasca. Avand o capacitate de 80 de locuri este ideal pentru a petrece alaturi de cei dragi evenimente speciale: mese festive, nunti si sarbatori traditionale. Muzica live si focul ce trosneste usor in semineu fac ca admosfera sa devina feerica.

Si ca oferta sa fie completa va provocam la seri incendiare in barul pensiunii: program de karaoke,clubbing sound, oldies, cocktail party!

Insa oferta noastra nu se opreste aici! Copiilor le-am pregatit un colt de basm, locul lor de joaca dotat cu tobogane, leagane, balansoar si groapa de nisip. Iarna, deschidem larg portile patinuarului propriu atat lor cat si adultilor.

Daca v-am convins sa ne vizitati, va asteptam cu drag sa descoperiti meleaguri de legenda, cu padurile de brad si fag, susur de izvoarelor si aer curat, sa descoperiti alaturi de noi Transilvania.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Discoteca
Foisor in curte
Frigider in camera
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii
Masa de ping-pong
Masaj
Minibar in camera
Parcare
Rau in curte
Restaurant
Sala de conferinte
Sanie trasa de cai
Seif in camera
Semineu
Spalatorie
Telefon
Terasa
Teren de sport
Tickete de vacanta
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
Uscator de par
patinoar
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|