daytime.ro
 
Pensiunea Tara
 
publicitate

Pensiunea Tara

Str. Valea Bangaleasa, Nr. 166a, Moeciu de Sus, jud. Brasov
,  
 
Pensiunea Tara se afla in Moieciu de Sus pe Valea Bangaleasa nr. 166 A, la 500 m de rezervatia Bucegi pe malul raului Turcu.
Coordonate GPS: Longitudine: 25.35851 Latitudine: 45.43176

Pensiunea va pune la dispozitie pentru inchiriere 7 camere de 25mp. Toate camerele au paturi matrimoniale si bai proprii.

In livingul de 70mp aveti locuri amenajate pentru vizionat un film sau o emisiune favorita, carti pentru citit, jocuri, precum si loc amenajat de servit masa.

Bucataria va este la dispozitie cu orice doriti: aragaz, cuptor cu micounde, frigider, congelator, filtru de cafea, cana fierbator, prajitor de paine, vesela

In curtea de 1000 mp aveti un foisor acoperit precum si un gratar de lemne si o soba de lut daca doriti sa va incercati talentele culinare :) Desigur vasele de tuci sunt nelipsite. Lemnele si carbunii le puteti aduce dumneavoastra sau le puteti achizitiona de la magazinul de langa pensiune.

Accesul animalelor de companie in pensiune nu este doar permis, este chiar dorit. Cainii nostri, Tara si Dexter abia asteapta sa aiba cu cine se juca, singura conditie fiind ca prietenii dumneavostra blanosi sa fie dispusi sa imparta curtea cu ceilalti caini existenti in pensiune.

Sa trecem si la afaceri :)

Camerele au tariful de 90 lei/ noapte . In camera se pot caza maxim 2 adulti. Cazarea copiilor alaturi de parinti este gratuita.

Pentru rezervarea tuturor camerelor, tariful este de 500 lei 7 camere / noapte si se face numai cu avans de 30%.
Pentru perioada care include revelionul, Craciunul, Pastele, tarifele se schimba.

Primirea camerei se poate face începând cu ora 14.00. Daca exista camere pregatite disponibile, intrarea se face mai devreme dar numai cu confirmare in prealabil.
Eliberarea camerei se va face pana in ora 11. Depasirea acestei ore se face numai cu acordul nostru.

Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0762 946 540 (Laura Iosif) sau pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/Tara.Pensiune/
Rezervarea este valabila numai atunci cand este confirmata de catre noi.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Camere cu balcon
Foisor in curte
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Living
Parcare
Rau in curte
Sala de mese
Se accepta animale de companie
TV in camera
TV in living
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|