daytime.ro
 
Pensiunea Sun - Reno
 
publicitate

Pensiunea Sun - Reno

★ ★ ★
Str. Trandafirilor, Nr. 97 A, Baile Herculane, jud. Caras Severin
,  
 
Bun venit la Hotel Sun-Reno din Baile Herculane, judetul Caras Severin!

Pasind in hotel, patrunzi intr-un ambient modern si rafinat, unde armonia culorilor, stilul si eleganta cu care a fost innobilata noua constructie sunt organic legate cu grija permanenta pentru confortul oaspetilor si zambetul cald si natural al echipei de la Sun-Reno.

Camerele elegant mobilate sunt decorate in culori calde, ce intregesc armonia si respira confort si prospetime. Maiestria arhitectului a stiut sa valorifice verticalitatea hotelului cu vecinatatea muntelui si a creat pentru oaspetii cazati in hotel experiente si imagini de o frumusete greu de descris: privesti pe geam ochii zambind ai naturii, ai apei care curge pe langa flroile gradinii,viu colorate ce iti incarca pozitiv fiecare dimineata.

Restaurantul Romantic ofera un meniu rafinat,variat si proaspat,cu specialitati romanesti si internationale, pregatite cu grija de o echipa de bucatari talentati.La Sun-Reno poti regasi savoarea adevarata a bucatelor traditionale romanesti.

Amplasat intr-una din cele mai vechi statiuni balneare ale lumii cu o vechime atestata documentar de peste 1848 de ani, mai precis in Baile-Herculane. Statiunea Baile Herculane este integrata în Parcul National Valea Cernei-Domogled, si are o pozitie deosebit de pitoreasca. Asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, pe aceiasi paralela cu Nisa si Venetia, îi confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene.Daca esti deschis experientelor curajoase ai de ales intre trasee off road ,plimbari cu barca in cazanele dunarii si multe alte atractii turistice.

Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisa si calda a echipei si rafinamentul decorului, Sun-Reno Hotel si-a castigat si consolidat prestigiul pe piata serviciilor de turism din Banat, fiind alegerea de suflet a turistilor, pentru calatorii de afaceri sau vacanta.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Fax
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Loc de joaca pentru copii
Minibar in camera
Parcare
Rau in curte
Restaurant
Sala de mese
Telefon
Terasa
Trasee / excursii
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|