daytime.ro
 
Pensiunea Ruby'nn
 
publicitate

Pensiunea Ruby'nn

★ ★ ★
Str. Pinului, Nr. 5, Vatra Dornei, jud. Suceava
,  
 
Pensiunea Ruby'nN este situata in Vatra Dornei, accesul auto facandu-se pe soseaua de centura ce leaga Suceava de Piatra Neamt.

Pensiunea este amplasata pe o suprafata de aproximativ 1000mp si este compusa din 10 camere duble, cu paturi matrimoniale si mobilier din lemn masiv, cu baie proprie, tv , WI-FI si acoperire GSM .

Camerele au dimensiuni mari, aproximativ 20 - 25 mp si cu inaltimi de 2,5 - 3,5m, fiecare camera avand design si culori diferite.

Lemnul si piatra au fost folosite din belsug atat in constructie cat si in decoratiunile camerelor, dand pensiunii o nota de caldura, confort si un aer medieval.

La parter pe aproximativ 600 mp sunt amplasate: un club de distractii cu 3 mese de biliard profesionale, o masa de tenis de competitie, darts, bar si cafenea, pub irlandez cu capacitate de 50 locuri.

Pensiunea este prevazuta cu sistem de incalzire centralizata cu centrala proprie, apa calda permanent, bucatarie complet utilata, terasa si restaurant cu acces public, parcare cu 10 locuri.

Fiind cazati la Pensiunea RubynN sunteti la 10 minute de partia de sky. Aveti posibilitatea practicarii de sporturi extreme sau puteti pleca in excursii la manastirile bucovinene sau in drumetii montane la pasurile Prislop, Tihuta si Mestecanis.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Biliard
Fax
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Living
Masa de ping-pong
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sala de conferinte
TV in camera
TV in living
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|