daytime.ro
 
Pensiunea Rosu
 
publicitate

Pensiunea Rosu

★ ★ ★
Str. Mihai Eminescu Mosneni, Nr. 3, 23 August, jud. Constanta
,  
 
Pensiunea Rosu este locul ideal pentru a va petrece vacantele pe litoral intr-o atmosfera linistita si plina de caldura. In numai 5 minute cu masina ajungeti de la pensiune pe plaja 23 August (mai putin cunoscuta de turisti si mai libera, fapt ce poate fi un mare avantaj in special in sezon cand plajele sunt atat de aglomerate).

Situata in localitatea 23 August (pe drumul dintre Constanta si Mangalia, intre statiunile Olimp si Costinesti),  Pensiunea Rosu aduce un concept nou pe litoralul romanesc, si anume agroturism estival, cu servire personalizata si facilitati de 3 stele.

Veti experimenta o vacanta linistita, retrasa de zgomotul statiunilor si totusi atat de aproape de acestea. Este ideal si pentru familiile cu copii pentru ca acestia se pot juca in siguranta in curtea plina de verdeata si flori si in spatiul de joaca special amenajat (zona cu nisip, balansoar, bancuta, biciclete, triciclete si jucarii).
Pentru ca este o pensiune relativ mica, cu 4 camere, un living comun si bucatarie, turistii au considerat ca este locul ideal de a fi inchiriat cu totul pentru a petrece timpul numai in familie sau numai cu prietenii.  
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera dubla
130 ron / zi
130 ron / zi
-
 
Camera tripla
130 ron / zi
130 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Aer conditionat
Baie in camera
Camere cu balcon
Foisor in curte
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Living
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Semineu
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|