daytime.ro
 
Pensiunea Popasul Haiducilor
 
publicitate

Pensiunea Popasul Haiducilor

★ ★ ★
Str. Sportului, Nr. 1, Sinaia, jud. Prahova
,  
 
Pensiunea se afla la marginea padurii de drumul spre Cota 1400 in vecinatatea Castelelor Pelisor si Peles in cea mai buna zona turistica, la cateva minute de centul orasului si de telegondola, altitudine 1000m, avand un confort de 3*, si dispune de 7 camere duble cu pat matrimonial, (optional se poate suplimenta cu un pat de o pers. ), 4 camere triple și un apartament cu doua camere, baie, tv. , minibar (unele camere) conexiune wireless, balcoan, restaurant, living, sala de conferinte, curte cu gratar, terasa, parcare, spatiu de joaca pentru copii.

Din centru se urca spre Cota 1400 pe drumul dintre Parcul Ghica(sens unic si parcare in spic)si Hotel Sinaia, se ajunge la Manastire Sinaia, apoi mai sus la Complexul Peles, apoi drept pe drumul spre Cota 1400 inca 400 m, gasiti indicatoare pe stalpii de curent.

Restaurantul aflat la parter are o panorama deosebita spre munte, si un meniu variat la preturi bune, deviza fiind “papa Bun Si Ieftin”, vara se poate sta la terasa. Organizam cu succes evenimente festive pentru care se poate stabili anticipat un meniu special.

Datorita amplasamentului sau, pensiunea ofera posibilitatea de a face drumetii la: Cota 1400 cu telegondola, Rezervatia Sf. Ana, observatorul de la Stana Regala, Manastirea Sinaia.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Cutie de valori
Fax
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Living
Loc de joaca pentru copii
Minibar in camera
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Sala de mese
Se accepta animale de companie
Spalatorie
Terasa
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|