daytime.ro
 
Pensiunea Plesa - Valea Rachitele
 
publicitate

Pensiunea Plesa - Valea Rachitele

★ ★ ★
Str. Principala, Nr. -, Rachitele, jud. Cluj
,  
 
Am construit "Valea Rachitele" cu scopul de a deveni oaza dvs de liniste, locul de refugiu in mijlocul naturii, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, optimism si buna dispozitie."Valea Rachitele" este amplasata intr-o locatie de exceptie, inconjurata de paduri de brad si fag, si ape limpezi de munte.

Pensiunea este un loc de relaxare si un punct de plecare spre diverse obiective turistice in toate perioadele anului. Daca pe timpul iernii puteti sa va plimbati cu sania trasa de cai, sa schiati pe partie neamenajata sau sa va catarati pe gheata celelalte anotimpuri sunt propice pescuitului, alpinismului sau drumetiilor in care veti descoperi frumusetie deosebite ale Parcului Natural Apuseni.

Va punem la dispozitie 18 locuri de cazare dispuse in 8 camere pe doua nivele.Primul nivel prezinta 5 dormitoare cu pat dublu, baie propie si complet utilate .Al doilea nivel dispune de 3 dormitoare cu pat dublu si o baie comuna . La parter avem un living spatios si luminos , o bucatarie moderna complet utilata si o baie.

... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Camere cu balcon
Foisor in curte
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Internet wireless
Living
Loc de campare
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Terasa
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|