daytime.ro
 
Pensiunea Park Boutique
 
publicitate

Pensiunea Park Boutique

★ ★ ★ ★
Str. Remus, Nr. 17, Timisoara, jud. Timis
,  
 
Pensiunea PARK este situata in zona centrala a Timisoarei, la 5 minute de plimbare de cele mai importante atractii ale orasului (Catedrala Mitropolitana, Piata Operei, Centrul Istoric), intr-o ambianta linistita si selecta, in apropierea unui minunat parc.

Inaugurata in 2009, Pensiunea Park Timisoara, aduce oaspetilor sai prospetimea si eleganta spatiilor largi si renovate.

Atmosfera intima, eleganta interioarelor, bogatia decoratiunilor si serviciile impecabile sunt atuurile pe care vi le oferim in fiecare moment al sederii. Cele 11 camere ale pensiunii creaza cadrul linistit al unei proprietati cochete, dar in pas cu ultimele tehnologii pentru satisfactia garantata a oaspetilor nostri.

Eleganta si bunul gust intregesc confortul camerelor din Pensiunea Park. Fiecare camera in parte este dotata cu ferestre mobile, control individual al climatizarii, seif in camera, cablu TV, LCD TV, mini-bar, telefon cu acces international. Baile, decorate in stil clasic, satisfac orice pretentie in materie . In plus, pentru momentele in care trebuie sa iti finalizezi proiectele de afaceri, ai la dispozitie birourile spatioase din camera pentru eficienta si confort
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Cutie de valori
Fax
Frigider in camera
Incalzire centrala
Internet wireless
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Room Service
Sala de mese
Se accepta animale de companie
Telefon
Terasa
TV in camera
Uscator de par
Biciclete pe timpul cazarii
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|