daytime.ro
 
Pensiunea Oana Maria
 
publicitate

Pensiunea Oana Maria

★ ★ ★
Str. Baciului, Nr. 13, Brasov, jud. Brasov
,  
 
Daca v-ati decis sa pasiti pragul complexului nostru cu siguranta veti simti caldura sufleteasca a unei familii bine primitoare, cu servicii de inalta clasa, care stau la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul sederii.

Pensiunea Oana Maria clasificata 3*, parte a unui recunoscut complex turistic din Stupini - Brasov, este locul ideal de petrecere a vacantei si a timpului liber intr-un ambient relaxant, turistii putandu-se desfata aici cu savuroase meniuri romanesti preparate de maestrii bucatari, precum si de momente intime la un pahar de vin bun in propria crama!

Pensiunea Oana Maria este situata in cartierul Stupini - Brasov, dispune de 34 de locuri de cazare in camere duble sau apartamente, restaurant cu 140 de locuri, crama 100 de locuri, gradina de vara cu loc pentru foc de tabara, gratar si loc de joaca pentru copii, centru de echitatie cu 450 de locuri, sala de conferinte.

Pensiunea dispune de 11 camere duble, 4 camere cu pat matrimonial si 2 apartamente. Apartamentele se compun dintr-o camera single, o camera cu pat matrimonial si un grup sanitar propriu. Toate camerele sunt dotate cu televizor cu cablu, telefon, internet wireless, grup sanitar propriu, mobilier modern.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera dubla
100 ron / zi
100 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera dubla matrimoniala
100 ron / zi
100 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera tripla
150 ron / zi
150 ron / zi
-
mic dejun inclus
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Crama
Cutie de valori
Echitatie
Ferma proprie
Foisor in curte
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Sala de fitness
Sala de mese
Sanie trasa de cai
Telefon
Terasa
TV in camera
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|