daytime.ro
 
Pensiunea Muntean
 
publicitate

Pensiunea Muntean

★ ★ ★
Str. Unghiului, Nr. 38, Sibiel, jud. Sibiu
,  
 
Situata la 23 km de Sibiu, în localitatea Sibiel, la poalele Muntilor Cindrel, in Marginimea Sibiului, o zona bogata in traditii populare autentice, Pensiunea Muntean este locul unde puteti petrece un week-end sau o vacanta de vis.

Sibiel, un sat aflat la numai 23 km de orasul Sibiu si apartinand de orasul Saliste – Capitala Culturala si Spirituala a Marginimii Sibiului - , este recunoscut in intreaga lume prin Muzeul de Icoane pe sticla “Zosim Oancea” , realizat in 1969, fiind cel mai mare muzeu de icoane pe sticla din Europa.

In Sibiel s-au pastrat o serie de mestesuguri transmise de generatii: fierarie, potcovarie, tamplarie, cojocarie, tesutul, torsul manual al lanii, prepararea branzeturilor. Turistii pot asista la prepararea tuicii, vinului sau a mustului de mere; a painii, cozonacului copt la vatra si a dulceturilor din fructe de padure.

Sibielul este o locatie ideala pentru a va petrece weekend-urile, sau vacantele, intr-o zona rurala, retrasa, dar in acelasi timp plina de istorie.


... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
60 ron / zi
60 ron / zi
-
 
Camera dubla
80 ron / zi
80 ron / zi
-
 
Camera dubla matrimoniala
80 ron / zi
80 ron / zi
-
 
Camera tripla
90 ron / zi
90 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Aer conditionat
Camere cu balcon
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Masa de ping-pong
Sala de mese
Se accepta animale de companie
TV in camera
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|