daytime.ro
 
Pensiunea Margot
 
publicitate

Pensiunea Margot

★ ★ ★
Str. Romanesti, Nr. 9, Targu Jiu, jud. Gorj
,  
 
Pensiunea Restaurant Margot este situată în cartierul rezidențial Romanești,foarte aproape de centrul orasului si de noul Mall din Tg-Jiu. Unitatea dispune de o curte exterioară mare compusă din: spațiu de parcare și spațiu de recreere, unde aveți posibilitatea sa luati micul dejun vara, să faceți un grătar și să vă relaxați în balansoar. Copiii dumneavoastră se pot juca în zona verde, iar toamna se pot bucura din plin de strugurii din jurul reședinței. În spatele casei reședința Margot se bucură de prezența unei păduri de salcâmi.

Restaurantul Margot dispune de 50/60 de locuri- impartite in spatii diferite pentru fumatori si pentru nefumatori.

Fumatul este strict interzis în spatiul destinat nefumatorilor, cu excepția evenimentelor organizate, când sistemele de ventilație anti-fum intervin în purificarea aerului.

Micul dejun este optional. Va rugam sa specificati in momentul rezervarii un eventual meniu cu preferinta (pentru diabetici etc.).

Spațiul de cazare este compus din 6 camere (duble, matrimoniale și triple), dotate cu TV, aer condiționat performant, frigider, plase împotriva insectelor și o baie complet utilată (inclusiv uscător de păr și aparat de ventilație). In fiecare camera am pus la dispozitia dumneavoastra cateva carti de beletristica menite sa va aduca aminte de copilarie. O carte buna o puteti lectura acompaniata de o cafea in gradina noastra sau in restaurant. Atat asternuturile, cat si prosoapele sunt spalate si igienizate impotriva agentilor bacterieni si fungici.

Feed-backul clientilor este foarte important pentru noi, asadar va informam cu drag ca suntem cotati constant cu nota 10 pe site-urile partenere!

Atât restaurantul, cât și camerele au acces Wi-fi nelimitat.

Vă asigurăm de un sejur dacă nu perfect, cel puțin de neuitat, în orașul lui Brâncuși!

Vă așteptăm!

PS: Pentru a fi la curent cu cele mai noi detalii referitoare la reședința Margot, dar și cu fotografii postate la evenimente în interiorul reședinței, urmăriți pagina noastră de Facebook ”Pensiune Margot Targu Jiu” !
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Foisor in curte
Frigider in camera
Internet wireless
Livada
Living
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Restaurant
Sala de mese
Telefon
TV in camera
TV in living
Uscator de par
Mic dejun 22 RON
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|