daytime.ro
 
Pensiunea Malvimend
 
publicitate

Pensiunea Malvimend

★ ★ ★
Str. Principala, Nr. -, Tulghes, jud. Harghita
,  
 
Situată în localitatea Tulgheș, jud. Harghita, la 20 km de stațiunea Borsec și 20 km de stațiunea Durău, Pensiunea MALVIMEND vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului.
Amplasarea în imediata apropiere a drumului național DN 15, face pensiunea Malvimend destinaţia ideală atât pentru oaspeţii în tranzit cât şi pentru cei care doresc o vacanţă minunată.
Pensiunea dispune de 37 locuri de cazare (8 camere – duble, 1 camera tripla si 6 casute cu 3 paturi) cu baie proprie, dotate cu Tv și Internet Wirless care prin simplitate şi eleganţă lor oferă cadrul ideal pentru relaxare şi odihna oricărui oaspete.
Restaurantul Malvimend vă aşteaptă într-o atmosferă relaxantă cu meniul bogat în „bucate tradiţionale” şi nu numai, să vă încântaţi prieteni sau partenerii de afaceri. Tot aici puteţi organiza diverse evenimente speciale: nunţi, botezuri, degustări de vinuri şi chiar training-uri.
Pensiunea Malvimend mai dispune de sală de fitness, terasă în aer liber, spațiu de joacă pentru copii, spălătorie auto, parcare supravegheată video.
Pentru mai multe detalii și rezervări sunați la nr. 0722 666 808.
Vă așteptăm !

... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Fax
Foisor in curte
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Loc de joaca pentru copii
Masa de ping-pong
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sala de conferinte
Sala de fitness
Sala de mese
Spalatorie
Terasa
TV in camera
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|