daytime.ro
 
Pensiunea Lunca
 
publicitate

Pensiunea Lunca

★ ★ ★
Str. Padurea Ceala, Nr. -, Arad, jud. Arad
,  
 
Pensiunea Lunca este situată chiar pe malul Mureşului, la graniţa Parcului Natural "Lunca Mureşului". Parte a complexului "Zori de zi", pensiunea Lunca oferă o soluţie inedită şi comodă de cazare în Arad pentru cei ce doresc să se bucure de linişte şi de un cadru natural deosebit, fiind la doi paşi de centrul oraşului.

Pensiunea Lunca este nouă nouţă, fiind construită în perioada septembrie 2013 – iunie 2014, şi dotată cu toate cele necesare unui standard de cazare de trei stele. Totul este nou, elegant şi odihnitor, folosindu-se ca materiale principale piatra si lemnul, combinate pe alocuri cu fierul forjat, pentru a sublinia apropierea de natură, integrarea în aceasta.

Ideală pentru cazare în Arad pentru cei ce caută linişte şi discreţie, familii sau grupuri organizate, Pensiunea Lunca vă aşteaptă zilnic cu porţile larg deschise. Pentru mai multe detalii şi întrebări suplimentare cu privire la rezervări camere şi organizări evenimente, vă invităm să ne contactaţi la numărul de telefon +4.0740.040.076 sau la rezervari@complexzoridezi.ro
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Internet wireless
Restaurant
Room Service
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|