daytime.ro
 
Pensiunea Lazarul
 
publicitate

Pensiunea Lazarul

★ ★ ★
Str. Lazarul, Nr. 1, Campu lui Neag, jud. Hunedoara
,  
 
Pensiunea Lazarul va ofera cazare in Campu lui Neag si este amplasata la poalele muntilor Piule - Iorgovanu.

Mai exact, este amplasata in rezervatia naturala Retezat, intr-un cadru natural specific, iar Pensiunea Lazarul va poate oferi linistea necesara pentru relaxare si pentru petrecerea unei vacante sau a unui week-end de vis.

Moderna, confortabila si eleganta prin conditiile pe care le ofera, Pensiunea Lazarul raspunde cerintelor dumneavoastra de vacanta.

Aspectul reliefului detaseaza acesti munti atat de Retezatul aflat la nord, cat si de Godeanu, aflat in vest, motiv esential pentru care sunt considerati un grup montan aparte.

Particularitatea lor rezida in alcatuirea geologica, ce consta in prezenta calcarelor jurasice cu grosimi mari, dispuse monoclinal.

Aceasta face ca relieful carstic sa fie dezvoltat, atat prin forme de suprafata (lapiezuri, doline, chei, sectoare de vai seci), cat si de adancime (pesteri, avene).

Aer curat de munte, susur de parau, Varful Piule cu 2. 081 m, urmat de Varful Scorota, cu 2. 080 m si Varful Piatra Iogovanului, cu 2. 014 m si o liniste aparte. Toate acestea ti se dezvaluie la Pensiunea Lazarul, sub muntii Retezat, imediat ce ai trecut de orasul Uricani, pe Dn67a care se afla in constructie.

Aici se gaseste si paraul Buta care izvoraste din partea sudica a Muntilor Retezat, situat in sud-vestul Romaniei.

Urmand directia sud-est, aceasta se varsa in Jiul de Vest. Pe cursul ei, nu cu mult inainte de varsare Buta a sapat in piatra formand spectaculoasele chei, marginite de pereti inalti ce ajung pana la 100 de metri.

In chei vom gasi de asemena pesteri uscate si active, dar si cascade impresionante care curg prin jgheaburile modelate de ape.

Amatorii de miscare se pot porni in drumetii prin rezervatie pe trasee marcate.

Este paradisul alpinistilor dar si al speologillor, fiindca ofera o adevarata retea de pesteri, izvoare, cascade si baraje naturale. Este un loc ideal si pentru iubitorii sporturilor extreme.

Va asteptam!

Facilitati cazare: frigider in unitate, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, livada, loc amenajat de joaca , frigider in camera

Facilitati camere: camere cu baie si balcon, incalzire centrala, camera cu TV
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Camere cu balcon
Foisor in curte
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Living
Loc de campare
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Schimb valutar
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|