daytime.ro
 
Pensiunea Laura
 
publicitate

Pensiunea Laura

★ ★ ★
Str. Lacurilor, Nr. 33c, Brasov, jud. Brasov
,  
 
Situată în partea de sud a orașului aproape de intrarea dinspre București, într-o zonă pitorească, foarte liniștită și usor accesibilă, la numai 15 minute de centrul istoric al Brașovului, Pensiunea LAURA oferă oaspeților săi un confort deosebit și servicii de calitate într-o ambianță intimă aparte.

Pensiunea dispune de camere duble, triple și family bine utilate, la standard de trei stele, un restaurant elegant cu o capacitate de 90 de locuri, bar de zi, terasă in aer liber si parcare proprie.

Fiind situată într-o oază de liniște și aer curat, lîngă pădure și Lacul Noua, este locația ideală pentru a petrece cîteva zile de odihnă sau relaxare, cu posibilități multiple de petrecere a timpului liber într-un cadru natural deosebit.

Deasemenea este alegerea potrivită pentru delegați și oameni de afaceri, fiind amplasată foarte aproape de principala zonă comercială a orașului (la 300 metri de Calea București) și cu acces rapid către centru si celelalte cartiere ale Brașovului.

Serviciile oferite de noi sunt la un standard ridicat și au fost concepute într-un mod practic și prietenos, orientate către nevoile fiecărui client în parte.

... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Crama
Cutie de valori
Fax
Foisor in curte
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Loc de joaca pentru copii
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sala de mese
Schimb valutar
Seif la receptie
Telefon
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|