daytime.ro
 
Pensiunea Gold
 
publicitate

Pensiunea Gold

★ ★ ★
Str. Durau, Nr. 1, Durau, jud. Neamt
,  
 
Pensiunea Gold din Durau este unul dintre cele mai frumoase si mai interesante locuri din Romania, un loc care isi are propria magie.

Pensiunea Gold este amplasata in centrul statiunii Durau, iar confortul, rafinamentul si ospitalitatea de aici sunt de minim 4 stele, asa cum va veti putea convinge si singuri! Arhitectura cladirii si designul spatiilor interioare sunt alte aspecte de remarcat. Pensiunea se invecineaza cu Manastirea Durau, Casa Pelerinul, Partia de schi Durau, Hotel Bistrita, Hotel Bradul.

In restaurantul pensiunii, se servesc preparate traditionale romanesti, intr-un decor atragator de crama, si alaturi de o selecÅĢie impresionanta de vinuri.

Vara, foisorul este locul ideal pentru a va relaxa impreuna cu prietenii sau, de ce nu, pentru a servi o cina romantica, pe un fond muzical bine ales, dupa ce ati petrecut cateva clipe pe Podul Dragostei - mandria pensiunii Gold, un pod construit deasupra paraului care trece exact prin curtea noastra!

Gradina, ale carei flori si plante ornamentale creaza un superb decor natural, completeaza perfect stilul elegant al pensiunii Gold.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Crama
Fax
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Living
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Rau in curte
Restaurant
Sala de conferinte
Sala de mese
Telefon
Terasa
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
0752 24 *** ***
afiseaza numarul de telefon
 
 
|
|
|
|
|