daytime.ro
 
Pensiunea Ferma Brandusa
 
publicitate

Pensiunea Ferma Brandusa

★ ★ ★
Str. Valea Avrigului, Nr. -, Avrig, jud. Sibiu
,  
 
Ferma Brânduşa vă oferă experienţa vieţii de munte şi relaxarea într-un mediu de basm Transilvănean. Serviciile noastre sunt ideale pentru excursii cu familia, tabere pentru copii, expediţiile iubitorilor de natură şi aventurile haiducilor. Peisajul pitoresc din valea Avrigului este vizibil de la fereastra oricăreia din camerele complexului: Muntele Suru, Vârful Negoiu, Transfăgărăşanu, masivul Moldoveanu.

Pentru cei mai apropiaţi de natura oferim plimbări , călărie de agrement, călărie recuperatorie pentru adulţi. Puteţi vizita ferma de animale şi să participaţi sau să asistaţi la activităţile specifice zonei rurale: adăparea şi ţesălarea cailor, mulgerea vacilor, curaţenia în boxele animalelor.

Părinţii vor fi bucuroşi să afle că avem activităţi specifice pentru copii: călărie de agrement şi recuperatorie alături de instructorii noştri, plimbări în natură. Puteţi să vă bucuraţi de aceste activităţi alături de copii dumneavoastră sau să optaţi pentru o tabără. Există şi un loc de joacă pentru copii cu leagăne, tobogan, trambulina, unde acestea pot să îşi consume din energie , piscină sau faceţi plajă în sezonul cald. În cadrul complexului puteţi juca tenis de masa

Activităţile Fermei Brânduşa se pretează şi pentru cei mai aventurieri din fire. Zona montană spectaculoasă face ca activitatea perfectă pentru dumneavoastră să fie călăria pe trasee montane. Tir cu arcul, sunt numai câteva din activităţile de care vă puteţi bucura în cadrul complexul.
... [continuare]
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Biliard
Camere cu balcon
Crama
Echitatie
Ferma proprie
Foisor in curte
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Living
Loc de campare
Loc de joaca pentru copii
Masa de ping-pong
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala de conferinte
Sala de mese
Sanie trasa de cai
Se accepta animale de companie
Spalatorie
Telefon
Terasa
Teren de sport
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|