daytime.ro
 
Pensiunea Casa de la Varatec
 
publicitate

Pensiunea Casa de la Varatec

★ ★ ★
Str. Lahovari - Sat Varatec, Nr. 22, Agapia, jud. Neamt
,  
 
Usor de ajuns, la numai 500 m de Mânăstirea Văratec, vă aşteptăm, Dragi Oaspeţi, la Casa de la Văratec, într-o oază de linişte binecuvântată...

În inima naturii, cu mult drag, am construit Casa de la Văratec ca pentru propria noastră familie, familie din care vă invităm să faceţi parte măcar şi pentru cîteva zile.

Armonios ambientată şi modernă, mereu deschisă călătorilor în căutarea liniştii şi confortului, Casa de la Văratec este clasificată la trei flori şi dispune de 13 locuri de cazare în 5 camere duble cu balcon propriu şi panorama, o bucătărie complet dotată pentru servicii de tip self catering, o zonă pentru servit masa, precum şi un living cu şemineu şi plasmă TV, terasă cu balansoar, foişor si grătar, parcare proprie, loc de joacă pentru copii, grădină şi livadă.

Odihniţi-vă în camerele Casei de la Văratec, spaţioase şi intime, dotate cu plasmă TV, internet wireless şi paturi cu lenjerie fină, cu grup sanitar propriu cu apă caldă in permanenţă şi cosmetice din partea casei .
Bucuraţi-vă de linişte şi de aer proaspăt...

Încărcaţi-vă sufletul şi mintea, vizitînd împrejurimile: Mânăstirea Văratec, Pădurea de Argint, Mânăstirea Agapia, Mânăstirea Sihla, Mânăstirea Sihăstria, Mânăstirea Secu, Codrii de Aramă, Mânăstirea Neamţ, Mânăstirea Petru-Vodă, Zimbrăria Neamţ,Humuleşti – Casa memorială Ion Creangă, Casa memorială si mormîntul Veronicăi Micle, Cetatea Neamţului,Muzeul de Istorie şi Etnografie Târgu Neamţ.
În lumina blîndă a razelor de soare ce se strecoară jucăuş în livingul modern dotat cu şemineu, plasma TV, canapea şi fotolii de piele, savuraţi aroma cafelei făcută în Casă şi momentele petrecute alături de cei dragi...

Ştim că nimic nu are farmec fără prieteni şi fără voie bună. Pentru aceasta vă punem la dispozitie foişorul, grătarul şi accesoriile specifice.

Nu vă stresati din cauza celor mici; le-am pregătit un loc de joacă sigur si distractiv, vizibil din aproape toate zonele.

La Casa de la Văratec sunteţi acasă. Pregătiţi-vă propriul meniu în bucătăria curată şi modern utilată sau alintaţi-vă comandând gazdei din meniul de catering.

Confortul stă în micile detalii. De aceea, vă punem gratuit la dispoziţie: maşina de spălat/uscat automată, masă şi fier de călcat, uscător de păr, jocuri distractive, carţi şi reviste pentru lectură, imprimantă şi fax, informaţii şi programe turistice pentru ţinutul Văratecului etc.

Cu amabilitate şi discretie vă stăm la dispoziţie 24 de ore din 24.
VĂ AŞTEPTĂM ACASĂ! LA CASA DE LA VĂRATEC!
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Camere cu balcon
Fax
Foisor in curte
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Living
Loc de joaca pentru copii
Masa de ping-pong
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room Service
Semineu
Spalatorie
Telefon
Terasa
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
Uscator de par
Camere cu baie proprie, apa calda in permanenta, cosmetice
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
(+4) 0744 4 *** ***
afiseaza numarul de telefon
 
 
|
|
|
|
|