daytime.ro
 
Pensiunea Casa cu Livada
 
publicitate

Pensiunea Casa cu Livada

★ ★ ★
Str. Steaza, Nr. 16, Saliste, jud. Sibiu
,  
 
Pensiunea "Casa cu livada" se afla in localitatea Saliste, aflata in zona asa numita "Marginimea Sibiului", in zona arcului montan Fagaras - Cibin. La o altitudine de 600m, zona este renumita pentru aerul ozonat si aerosoli de uleiuri volatile de la padurile de conifere.

Pensiunea dispune de 2 apartamente de cate doua camere si o garsoniera, salon cu bucatatie in exclusivitate pentru turisti, terasa acoperita in curte. Camerele au bai proprii dotate cu tot ceeace este nevoie (prosoape, gel de dus, sapun lichid, uscator de par, etc). Dormitoarele sunt spatioase, cca. 18 mp, si sunt fie cu pat matrimonial fie cu doua paturi (twin). Frigider si TV in fiecare loc de cazare, internet wireless.

Pensiunea "Casa cu livada" are o curte mare, cca. 600 mp, cu flori, pomi fructiferi si legume dar si o livada de 1000mp cu pomi fructiferi. Se asigura parcarea in curte.

Pensiunea se afla la cca. 100 m de centrul comercial. Pozitia este foarte frumoasa cu vedere spre coline impadurite. Este o pensiune intima, linistita, locul ideal pentru petrecerea unui sejur agreabil cu familia sau prietenii.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
80 ron / zi
80 ron / zi
-
 
Camera dubla matrimoniala
110 ron / zi
110 ron / zi
-
 
Apartament
130 ron / zi
130 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Foisor in curte
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Living
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Sala de mese
Sobe de teracota
Telefon
Terasa
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|