daytime.ro
 
Pensiunea Casa Bata
 
publicitate

Pensiunea Casa Bata

★ ★ ★ ★
Str. Principala, Nr. -, Tela, jud. Arad
,  
 
Imobilul este compus din parter, etaj unu, etaj doi si mansarda, avand 14 camere duble si doua apartamente de lux, in total 18 camere duble.

La parterul locatiei se afla un lobby bar cu semineu si mobilier adecvat cu o capacitate de 30 de locuri, un restaurant cu specific traditional cu o capacitate de 100 de locuri si doua terase exterioare: Terasa Toscana in prelungirea restaurantului, prevazuta cu barbeque italian, cuptor, plita, gratar, rotisor cu o capacitate de 30 locuri si Terasa Mocsony in fata imobilului, cu un mobilier din fier forjat.
Bucataria restaurantului este dotata cu echipamente de ultima generatie marca MBM Germania, cuptor Convectomat Rational si alte dotari la cel mai inalt standard in materie.

La mansarda se afla Business Center: sala de conferinte cu 100 de locuri cu mobilier adecvat, internet, lumina naturala, secretariat avand toate facilitatile necesare (internet, xerox, imprimanta, etc), terasa, oficiu pentru pregatire si coffee break, grup sanitar.
Proprietatea mai are si doua cabane de vanatoare care au ca scop satisfacerea unei exigente a vanatorilor si turistilor iubitori de cadru natural si rustic.
Sauna, parte componenta a viitorului complex SPA, se afla la etajul doi. Are o capacitate de 8-10 persoane.

Sigla este o floare in 8 colturi (8 petale) ce inspira viitorul, care este un motiv din civilizatia mayasa si reprezinta optimism si incredere in viitor.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
ATV
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Fax
Foisor in curte
Frigider in camera
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Living
Loc de joaca pentru copii
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sala de conferinte
Sauna
Semineu
Terasa
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|