daytime.ro
 
Pensiunea Cabana Didana
 
publicitate

Pensiunea Cabana Didana

★ ★ ★
Str. Principala, Nr. 300, Moneasa, jud. Arad
,  
 
Didana House va asteapta la poalele Muntilor Codru Moma intr-un cadru natural mirific, in sat langa biserica ortodoxa in Statiunea balneoclimaterica Moneasa Bai.

Va stau la dispozitie 8 camere duble mobilate modern, dotate cu televizor Lcd - cablu, baie cu dus si balcon.
Camerele sunt repartizate sase dintre ele la etajul unu si celelalte doua la etajul doi, oferind astfel o priveliste incantatoare a padurii din jur cat si a raului Moneasa ce curge cristalin chiar pe sub balcon.

Aveti la dispozitie o sala de mese cu o capacitate de 25 - 30 de locuri cat si doua terase generoase una amplasata la parter iar cealalta la etajul doi. Pentru relaxare se poate opta pentru holul receptiei sau livingul generos de la etajul doi. Livingul poate fi organizat cu usurinta ca si sala de conferinte unde se pot desfasura prezentari sau traininguri avand in dotare proiector video, ecran si Tv Lcd 40".

Facilitati cazare: fax, TV in living, internet wireless, rau in curte, se accepta animale, parcare, gradina/curte, piscina, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Cutie de valori
Fax
Foisor in curte
Frigider in camera
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Living
Loc de joaca pentru copii
Masa de ping-pong
Minibar in camera
Parcare
Piscina
Plata cu cardul
Rau in curte
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Sala de mese
Se accepta animale de companie
Seif la receptie
Telefon
Terasa
Teren de sport
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|