daytime.ro
 
Pensiunea Bachus
 
publicitate

Pensiunea Bachus

★ ★ ★
Str. Amutati, Nr. 48, Piatra-Neamt, jud. Neamt
,  
 
Pensiunea Bachus se distinge prin servicii de calitate , fiind una dintre pensiunile din Piatra Neamt care se adreseaza atat oamenilor de afaceri cat si turistilor care vor sa petreaca momente frumoase in partile locului.

Pensiunea dispune de 8 camere duble spatioase si confortabile , dotate cu aer conditionat , mobilate modern si cu mult bun gust (camerele au o suprafata de cca 30mp )si un apartament cu doua paturi duble.
Capacitatea de cazare a pensiunii este de 20 locuri.

La parterul pensiunii puteti servi cu incredere masa, bucurandu-va de delicatesele preparate intr-o bucatarie care respecta cele mai inalte standarde in domeniu.

Avand o capacitate de 80 de locuri, in restaurant se pot organiza evenimente speciale la nivelul de protocol impus de cerintele organizatorilor sau de tipul evenimentului.

Daca doriti o cina de afaceri, intr-un cadru restrans si discret, pensiunea va pune la dispozitie o sala de protocol amenajata in stil clasic.

Localizare:
La intrarea in Piatra Neamt dinspre Bacau, pe partea stanga

Restaurant:
80 locuri; terasa acoperita de 40 locuri, rampa pentru persoane cu dizabilitati

Sala de conferinte:
Se poate amenaja - 40 locuri

Obiective turistice:
Telegondola si telescaunul din Piatra Neamt, Strandul, Partia de schi din Piatra Neamt,Parcul Cozla si gradina zoologica,Curtea si Biserica Domneasca,Ruinele cetatii geto-dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava), Biserica "Sf. Ioan", Biserica "Schimbarea la fata", Biserica "Adormirea Maicii Domnului", Biserica "Buna Vestire", Schitul Doamna ,Sinagoga Catedrala, Barajul de la Bicaz, Cheile Bicazului, Statiunile balneare Baltatesti si Oglinzi,

Servicii suplimentare incluse in pret:
Parcare curte interioara, internet wireless , receptie non-stop , aer conditionat in camere si in restaurant , telefon in reteau Romtelecom gratuit la receptie

Alte servicii oferite contra cost:
Restaurant clasic, bar non-stop, room service

Multilingual staff: Engleza, Franceza

Distanta partie de ski:3 km
Tip turism principal: Afaceri
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Camere cu balcon
Fax
Ferma proprie
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Living
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Spalatorie
Telefon
Terasa
Tickete de vacanta
TV in camera
TV in living
Sala de protocol, Salon mic dejun, Receptie 24 ore, Ferma proprie, Room Service, Pensiune completa, Organizari evenimente, Demipensiune, Sporturi Sah / Table Rummy, Partii de ski in apropiere, Telecabina in apropiere, Telescaun
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|