daytime.ro
 
West City Hotel
 
publicitate

West City Hotel

★ ★ ★ ★
Str. Avram Iancu, Floresti, Nr. 442 - 446, Cluj-Napoca, jud. Cluj
,  
 
West City Hotel marcheaza o schimbare de abordare a notiunii clasice de hotel, concentrandu-se asupra unei functiuni arhitecturale, de design. Abordarea stilistica aduce in prim-plan asa-numitele Design Hotels care se individualizeaza printr-un ataşament declarat pentru designul contemporan si o cautare sistematica a celor mai inovative tehnici din industria hoteliera.

Cladirea WEST CITY HOTEL este singura cladire de cinci etaje ridicata pe structura metalica din Transilvania, avand un design spectaculos in special noaptea cand este completat de scenografia luminilor colorate creeate de un sistem Phillips unic in Romania.

Hotelul se intinde pe o suprafata totala de 7000m2 unde atat turistii cat si oamenii de afaceri beneficiaza de locuri de cazare in 101 camere din care 41 camere cu doua paturi, 51 camere cu pat matrimonial, 1 camera cu doua paturi pentru persoane cu dizabilitati, 8 apartamente.

WEST CITY HOTEL ofera o gamă completa de servicii de inalta calitate precum şi posibilitatea organizarii de evenimente locale si internationale intr-o atmosfera cosmopolita relaxanta si calduroasa.

... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Seif in camera
Seif la receptie
Spalatorie
Telefon
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|