daytime.ro
 
Hotel Visconti Militari
 
publicitate

Hotel Visconti Militari

★ ★ ★
Str. Vijeliei, Nr. 1b, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
,  
 
Visconti Militari Hotel beneficiază de un amplasament silenţios într-o zonă facila la circa 1 km de Autostrada A1 şi la circa 15 minute de centrul orasului.

Hotelul Visconti dispune de o ofertă de cazare variată, formată din 30 camere cu o structură bine echilibrată în ceea ce priveşte mărimea habitaţiilor, astfel 24 camere cu pat matrimonial, 5 camere twin, 1 garsoniera.
Toate unităţile de cazare dispun de mobilier modern, aer condiţionat cu reglaj individual (din cameră), mini-bar, TV plasma, săli de baie spaţioase, balcoane.

2 Sali de conferinta cu o capacitate de 20 / 70 locuri, moderne, cu lumina naturala unde va puteti desfasura evenimente - conferinte, teambuilding-uri, simpozioane, petreceri, etc.

Internet wi-fi in toata locatia - gratuit. Parcare gratuita in curtea interioara a hotelului, precum si in fata hotelului. Locatia dispune de echipament video de supraveghere a parcarii.

Nota: Serviciile de minibar sunt contracost.
Cocktail lounge – locul ideal pentru a te relaxa în compania unei cafele fine sau bauturi racoritoare , la cel mai bun preţ al zilei.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Camere cu balcon
Incalzire centrala
Internet wireless
Living
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Sala de conferinte
Sala de mese
Seif in camera
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|