daytime.ro
 
Hotel Vandia
 
publicitate

Hotel Vandia

★ ★ ★
Str. Turda, Nr. 28, Timisoara, jud. Timis
,  
 
Cazare ieftina foarte aproape de aeroport - Doar la Vandia - Hotelul care iti va indeplinii toate dorintele. Situat la doar doi kilometri de Aeroportul Traian Vuia, Hotel Vandia oferă servicii de cazare celor ce vizitează Timisoara în scop turistic sau în interes de serviciu. Locatia hotelului facilitează tranzitul în zonele industriale ale orasului, având în acelasi timp acces rapid si la centrul Timisoarei.
În ultimul an Hotel Vandia a suferit modificări în ceea ce priveste managementul. Ca noi manageri ai acestui hotel, muncim pentru a îmbunătăti constant conditiile si serviciile noastre si pentru a asigura vizitatorilor nostri o sedere cât mai plăcută.

La momentul actual Hotel Vandia dispune de 10 camere cu pat matrimonial, 4 camere în regim double si un apartament spatios de două camere. În materie de servicii, Hotel Vandia oferă mic dejun suedez (optional), depozitare obiecte de valoare, minibar în fiecare cameră, aer condiționat, conexiune wifi, TV cablu si satelit, parcare supravegheată, sală de conferinte si sedinte, cafebar si spălătorie. De asemenea, la receptia hotelului puteti beneficia de servicii de fax si secretariat, transport aeroport-hotel.

În apropierea Hotelului Vandia puteti să vă bucurati de echitatie la Herghelia Izvin, trageri la tir în poligon,înot, saună, masaj la Arena Aquasport.

Pentru cazare grupuri mari sau ședere mai lungă puteți profita de discounturile oferite chiar la recepția Hotelului Vandia.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Bar
Cutie de valori
Fax
Incalzire centrala
Internet wireless
Minibar in camera
Plata cu cardul
Sala de conferinte
Sala de mese
Seif in camera
Seif la receptie
Spalatorie
Telefon
TV in camera
TV in living
Uscator de par
Mic dejun
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|