daytime.ro
 
Hotel Transilvania
 
publicitate

Hotel Transilvania

★ ★ ★
Str. Regele Ferdinand, Nr. 20, Cluj-Napoca, jud. Cluj
,  
 
Reper de ospitalitate

Amplasat “in buricul targului”, intr-o zona care pulseaza de istorie, datorita obiectivelor turistice diverse, Hotel Transilvania reprezinta punctul de reper central al ospitalitatii.Desi poarta intransele povestile tuturor celor care le-au trecut pragul, camerele noastre sunt in pas cu timpurile: televizor, telefon , internet de mare viteza.
Restaurantul nostru este numai bun pentru sarbatorirea unor mese festive, fiind ferit de zgomotul orasului, sau pur si simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local.

Cazare

Hotel Transilvania va asteapta sa ii treceti pragul. Va punem la dispozitie 6 camere superioare single (3 stele),2 camere single (2 stele),14 camere superioare double (3 stele),2 camere double (2 stele), 2 junior apartamente (3 stele), 2 senior apartamente (3 stele), o sala de conferinte si business room pentru 50 persoane, precum si un restaurant cu bar. Mai mult decat atat, terasa noastra este alternativa perfecta pentru zilele sau serile calduroase de vara. Nu am neglijat nici componenta business a turismului, punandu-va la dispozitie o sala de conferinte destinata oricarui tip de eveniment: training-uri, corporate meetings etc.

Veti gasi aici 50 de locuri incapatoare, videoproiector, ecran, flipchart, sistem de traducere simultana, conexiune la internet. Toate acestea sunt completate de o parcare generoasa inchisa si supravegheata video in spatele hotelului si de terasa de vara superba care va ofera intimitate si ambianta deosebita intr-o ploaie de flori in inima orasului, oferind la maxim 100 persoane meniuri clasice romanesti si meniuri de alta data -"Paprika-Hendl" si "Impletata"- aceleasi meniuri care i-au fost oferite si lui Jonathan Harker, personajul principal al romanului "Dracula" care a poposit in incinta hotelului in urma cu 150 de ani.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
180 ron / zi
180 ron / zi
Da
mic dejun inclus
Camera single
225 ron / zi
225 ron / zi
Da
demipensiune
Camera dubla
215 ron / zi
215 ron / zi
Da
mic dejun inclus
Camera dubla
305 ron / zi
305 ron / zi
Da
demipensiune
Apartament
250 ron / zi
250 ron / zi
Da
mic dejun inclus
Apartament
340 ron / zi
340 ron / zi
Da
demipensiune
Suita
235 ron / zi
235 ron / zi
Da
mic dejun inclus
Suita
325 ron / zi
325 ron / zi
Da
demipensiune
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Bar
Fax
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sala de conferinte
Sala de mese
Seif la receptie
Telefon
Terasa
Trasee / excursii
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|