daytime.ro
 
Hotel The Council
 
publicitate

Hotel The Council

★ ★ ★ ★
Str. Piata Mica, Nr. 31, Sibiu, jud. Sibiu
,  
 
The COUNCIL se află în inima oraşului Sibiu, lipit de Turnul Sfatului, la cativa pasi de Piata Mica , Podul Minciunilor si Piata Mare, la 200 de metri de Muzeul Brukenthal, Biserica Sf. Ursuline si de Piata Huet.
Ofera camere luxoase cu un aer ce se potriveste perfect cu frumusetea Sibiului Medieval, utilate cu TV LCD , televiziune prin cablu, telefon, mini bar, seif, birou de lucru, baie individuala cu cabina de dus sau cada, uscator de par.

The COUNCIL va pune la dispozitie 10 camere amenajate individual, cu privelisti spre Piata Mica si Podul Minciunilor sau spre Turnul Sfatului.

Construita la inceputul secolului XIV, in cladirea in care este operat hotelul The COUNCIL a fost prima primarie a orasului Sibiu, pana la inceputul anilor 1700. Cladirea face parte din cetatea medievala a orasului Sibiu, fiind probabil una din cele mai bune optiuni de cazare din zona centrala a burgului.
The COUNCIL vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra sau a clientilor dumneavoastra cu o structura de cazare clasificata cu 4 stele, cu o capacitate totala pentru 30 de persone, capacitate distribuita in camera duble, camera duble deluxe, apartamente, apartament deluxe si suite pentru doua sau patru personae.

Datorita pozitiei ultracentrale, orice obiectiv turistic din cetrul vechi si nu numai se afla la cateva minute de plimbare. Gara Sibiului se afla la 5 minute de mers cu masina iar Aeroportul International Sibiu se afla la 7-8 minute de mers cu masina.

... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
220 ron / zi
220 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera dubla
292 ron / zi
292 ron / zi
-
mic dejun inclus
Apartament
400 ron / zi
400 ron / zi
-
mic dejun inclus
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Cutie de valori
Fax
Incalzire centrala
Internet wireless
Masaj
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Sala de conferinte
Sala de mese
Schimb valutar
Seif in camera
Telefon
Trasee / excursii
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|