daytime.ro
 
Hotel Sir Orhideea
 
publicitate

Hotel Sir Orhideea

★ ★
Str. Orhideelor, Nr. 12 B, Bl. Hotel Sir Orhideea, Ap. Et. 5, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
,  
 
Hotelul Sir Orhideea este un hotel de 2 stele din Bucuresti, sector 6, si face parte dintr-un cvartet de hoteluri cu preturi minime, la cel mai bun raport calitate-pret, care mai cuprinde Hotelul Sir Gara de Nord, Hotelul Sir Lujerului si Hotelul Sir Colentina. Hotelul este amplasat in apropierea podului Basarab, intr-o zona extrem de linistita dar si centrala a Capitalei, oferind acces rapid la principalele mijloace de transport in comun, fiind aproape de statia de metrou Grozavesti si de Politehnica, dar si de importante centre comerciale din Bucuresti: Carrefour si Bricostore. Pentru turistii care vin cu trenul in Capitala, Hotelul Sir Orhideea este cea mai buna alegere, fiind cel mai apreciat hotel de langa Gara Basarab.

Sir Orhideea face parte din lantul Sir Hotels inca din 2005. Are cinci etaje, la ultimul dintre acestea clientii putandu-se relaxa atat pe terasa care ofera o priveliste incantatoare a Bucurestiului, cat si in sala de mese, unde pot servi micul dejun (inclus in pret), cafele si gustari.

Receptia hotelului este calda si primitoare, ca un prim semn al lucrurilor care va asteapta la etaj. Indiferent daca rezervati o camera singla, o camera matrimoniala cu canapea, sau ati optat pentru camera VIP, veti fi incantat pentru decizia luata. Sunteti in Bucuresti pentru o sedere de afaceri, intr-o vacanta cu partenerul sau intr-o scurta trecere si aveti nevoie de un hotel bun si ieftin? Hotelul Sir din zona Orhideea este cel mai bun hotel de doua stele din sectorul 6 al Bucurestiului, cu servicii intr-adevar la standarde europene: curatenie desavarsita, personal profesionist, intimitate, camere spatioase si confortabile, dotari moderne (Internet wireless, fax la receptie, telefon, cablu TV, parcare supravegheata.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
120 ron / zi
120 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera dubla
160 ron / zi
160 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera dubla matrimoniala
170 ron / zi
170 ron / zi
-
mic dejun inclus
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Fax
Frigider in camera
Incalzire centrala
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Sala de mese
Seif la receptie
Telefon
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|