daytime.ro
 
Hotel Sir Lujerului
 
publicitate

Hotel Sir Lujerului

★ ★
Str. Virtutii, Nr. 1a, Bl. Hotel Sir Lujerului, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
,  
 
HOTEL SIR LUJERULUI

Cuvantul “ospitalitate” are la origine doua cuvinte grecesti. Primul inseamna “dragoste”, al doilea inseamna “oaspeti”. Ospitalitate inseamna, prin urmare, dragoste de oaspeti. La Hotelul Sir Lujerului, cuvantul de ordine este ospitalitate. Stabilimentul de doua stele este parte a lantului hotelier Sir, alaturi de Hotel Sir Colentina, Hotel Sir Gara de Nord si de Hotel Sir Lujerului. Inaugurat in anul 2003 si avand o arhitectura moderna, placuta ochiului, care ascunde o structura solida, hotelul nostru se remarca prin mai multe calitati. Prima dintre ele ar fi intimitatea. Chiar daca se afla la congruenta unor mari noduri de transport – pasajul Lujerului si statia de metrou Lujerului – acest hotel, care ofera servicii de inalta clasa la cele mai mici preturi, reprezinta o nebanuita oaza de liniste si locul perfect pentru a va retrage din forfota orasului intr-un mediu sigur, familiar, cu o atmosfera relaxanta.

Am spus hotel de doua stele. Insa, asa cum ne-am obisnuit la Sir, un hotel de doua stele de-al nostru face cat unul de trei sau chiar patru stele al altora. Noi respectam o regula simpla dar puternica in industria ospitalitatii: “Intotdeauna, ofera oamenilor mai mult decat se asteptau sa primeasca.” Si facem asta constienti ca exista un singur sef: clientul nostru, oaspetele nostru. De aceea, vizitatorii nostri sunt cei mai importanti pentru noi, si ne straduim zilnic sa le asiguram cele mai bune servicii, la cele mai bune preturi din Bucuresti. Respectul pentru client face parte din etos-ul Sir, asa cum mai fac si excelenta, confortul, curatenia ireprosabila, atentia fata de cei care ne onoreaza apeland la serviciile noastre de cazare in Bucuresti, sector 6.

Hotelul Sir Lujerului are 4 etaje, la ultimul dintre acestea existand si o terasa care ofera o panorama splendida a Bucurestiului. Practic,hotelul este in inima orasului, beneficiind de o locatie excelenta: la 1 minut de Cora, la 2 minute de mall-ul Plaza Romania, si in imediata proximitate a pasajului Lujerului si a statiei de Metrou Lujerului, care este chiar in spatele hotelului. Sunteti la o statie cu metroul de Politehnica, dar si de zona Cotroceni, una dintre cele mai stilate ale Bucurestiului.

Si asta nu e tot.”vis-a-vis” de Hotelul Sir Lujerului este Complexul Comercial Sir, parte a aceluiasi lant, care raspunde tuturor nevoilor de cumparaturi si de distractie ale clientilor nostri, punandu-va la dispozitie o varietate de magazine, dar si restaurante, fast food-uri dar si, o sala de fitness. Evident, daca doriti sa serviti masa in cadrul hotelului,va este la disponibilitate sala de mese de la etajul 4. Micul dejun este inclus in pretul cazarii, ceea ce ne evidentiaza printre hotelurile de doua si trei stele din Bucuresti.

Site-ul hotelului nostru s-a nascut din doua deziderate. In primul rand, pentru a va oferi o modalitate usoara de a va face o rezervare la hotel. In al doilea rand, pentru a va familiariza cu ceea ce avem sa va oferim, pentru a va prezenta avantajele pe care le are un hotel la un hotel cu preturi minime, amplasat in inima Bucurestiului. Hotelul Sir Lujerului ofera cazare cu conditii spuerioare,la cele mai reduse preturi din Bucuresti.Asadar, hotel Sir Lujerului reprezinta o alegere perfecta atat pentru clientii care au nevoie de o rezervare de scurta durata, dar si pentru rezervari de durata prelungita, deoarece personalul hotelului amabil,si profesionist are sa va pune la dispozitie toate facilitatiile pentru a fi sigur ca sunteti intr-o adevarata confortabilitate. Dupa un sejur grantat a fi perfect,puteti fi siguri ca la plecare, o veti face cu zambetul pe buze si veti fi deja un membru al marii noastre familii. Puteti rezerva acum o camera twin, o camera cu pat matrimonial sau chiar un apartament – studiati oferta noastra si vedeti ce varianta de cazare in sectorul 6 Bucuresti vi se potriveste cel mai bine!
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
120 ron / zi
120 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera dubla
160 ron / zi
160 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera dubla matrimoniala
160 ron / zi
160 ron / zi
-
mic dejun inclus
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
ATV
Baie in camera
Fax
Frigider in camera
Incalzire centrala
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Sala de mese
Schimb valutar
Seif la receptie
Telefon
Terasa
Tickete de vacanta
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|