daytime.ro
 
Hotel Palatul Brukenthal Avrig
 
publicitate

Hotel Palatul Brukenthal Avrig

★ ★
Str. Gheorghe Lazar, Nr. 39, Avrig, jud. Sibiu
,  
 
Bine aţi venit la Reşedința de vară Brukenthal din Avrig

Chiar la poalele Carpaților Transilvăneni, în centrul orașului Avrig, se situează ansamblul arhitectural baroc, unic, al Reședinței de Vară a lui Samuel von Brukenthal. Lăsați-vă seduși de farmecul grădinilor baroce din secolul al XVII-lea, care în Transilvania sunt de neîntrecut.
Concediu în ambianță barocă la poalele Carpaților

“Edenul din Transilvania” a fost numită odată această moşie în stil baroc, construită la sfârşitul secolului al XVIII-lea de către guvernatorul Brukenthal. Acest mic paradis este situat la poalele Munţilor Făgăraş, la doar 20 de kilometri de Sibiu şau 116 de kilometri de Braşov.
Locul ideal pentru nunţi, evenimente corporative sau seri romantice

Reşedința de vară Samuel von Brukenthal reprezintă o locație deosebită destinată organizării celor mai importante evenimente din viaţa dvs, pentru care ambianța barocă asigură un cadru clasic, elegant și unic. De asemenea, Ambianța elegantă, istorică, a Reşedinței de Vară a baronului Brukenthal este acompaniată de o ofertă culinară de aceeași calitate – o puteți încerca în restaurantul nostru.
Oferte pentru grupuri

Pregătim cu plăcere, pentru grupuri, mese cu mai multe feluri de mâncare, în Orangerie sau în parc. La cerere, servim cafea și prăjituri. Dacă sunteţi interesaţi, putem organiza ghidaje (în limbile germană, engleză, franceză și română) în Parcul Palatului, la Fabrica de sticlă de la Avrig și la alte obiective turistice. Vă rugăm să ne contactaţi cu o zi înainte pentru a vă oferi un program individual, în funcție de dorințele dumneavoastră.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
120 ron / zi
120 ron / zi
Da
 
Camera single
80 ron / zi
80 ron / zi
Nu
 
Camera dubla
220 ron / zi
220 ron / zi
Da
 
Camera dubla
120 ron / zi
120 ron / zi
Nu
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Echitatie
Ferma proprie
Foisor in curte
Gratar / berbeque
Internet wireless
Livada
Loc de campare
Masaj
Parcare
Plata cu cardul
Rau in curte
Restaurant
Sala de conferinte
Sala de mese
Se accepta animale de companie
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|