daytime.ro
 
Hotel Lucy Star
 
publicitate

Hotel Lucy Star

★ ★
Str. Giordanno Bruno, Nr. 25-27, Cluj-Napoca, jud. Cluj
,  
 
Hotel Lucy Star este situat in cartierul Dambu Rotund, in apropiere de gara si autogara. Hotelul a fost inaugurat in anul 2011 astfel se numara printre cele mai noi constructii din domeniul hotelier. Hotelul se face deosebit prin sistemul ecologic de incalzire/climatizare prin pereti.

Hotel Lucy Star oferă oaspeţilor săi cazare la cele mai bune conditii si tarife, într-o zonă liniştită a oraşului Cluj Napoca, aproape de mijloacele de transport în comun şi de numeroase obiective turistice importante.
În camerele amenajate modern, veţi avea parte de relaxare şi dotări de calitate, pentru ca vacanţa dvs. să fie una plăcută. Toate camerele si spatiile publice din hotel sunt prevazute cu sistem de prevenire a incendiilor.
Hotelul dispune de wi fi gratuit, precum si de parcare gratuita si monitorizata video. La parterul hotelului este situat restaurantul care este deschis zilnic de la 7-22:00. In incita restaurantului se pot servi specialitati locale si preparate din bucataria internationala inclusiv pizza.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Seif la receptie
Telefon
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|