daytime.ro
 
Hotel Libra
 
publicitate

Hotel Libra

★ ★ ★
Str. Calea Gusteritei, Nr. 21-23, Sibiu, jud. Sibiu
,  
 
Hotel Libra va propune relaxarea cu stil si bun gust in 64 de camere( Single, Duble, Twin, 1 Apartament, 1 Apartament Deluxe).
Camerele sunt dotate la cel mai inalt standard, cu aer conditionat, televizoare LCD, conexiune Internet, telefon, baie proprie, uscator de par, usi cu acces pe baza de cartela magnetica, minibar, aer conditionat reglabil individual. Hotel Libra dispune de o parcare proprie, supravegheata video. Parcarea are 40 locuri este supravegheata video si este gratuita pentru clientii hotelului.

Hotel Libra dispune de 1 sala de conferinte cu o capacitate de maxim 120 locuri. Dotarile de cea mai noua tehnologie (videoproiector, ecran de proiectie, microfoane, flipchart) o recomanda ca un loc ideal pentru desfasurarea de conferinte, intalniri si cocktailuri

Hotel Libra pune la dispozitia clientilor sai restaurantul aflat la parterul cladirii. Cu preparate atat din bucataria internationala cat si din bucataria traditionala romaneasca Restaurantul Hess isi asteapta cu nerabdare clientii.

Echilibrul nu ar fi complet fara zona de SPA ( piscina interioara, sauna, sala de fitness si jacuzzi) si oferta noastra de masaje corporale puse la dispozitia clientilor nostri pentru relaxare totala.


... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Fax
Incalzire centrala
Internet wireless
Jacuzzi
Masaj
Minibar in camera
Parcare
Piscina
Plata cu cardul
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Sala de fitness
Sauna
Seif in camera
Seif la receptie
Spalatorie
Telefon
Tickete de vacanta
Trasee / excursii
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|