daytime.ro
 
Grand Hotel
 
publicitate

Grand Hotel

★ ★ ★ ★
Str. Garii-noua, Nr. 6, Brasov, jud. Brasov
,  
 
Grand Hotel**** este situat intr-o zona linistita, in depresiunea Brasovului, in orasul de la poalele Tampei, la o distanta de 2 ore de Bucuresti, 2 ore de capitala culturala a Europei-Sibiu si 2 ore de orasul medieval Sighisoara.

Fie ca va bucurati de o vacanta sau pur si simplu incercati sa evadati din viata cotidiana, Grand Hotel va ofera camere cu un design unic si un confort sporit, create pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.

Cateva dintre facilitatile de care va puteti bucura sunt - acces cu cartela magnetica, televizor cu cablu TV, birou de lucru, telefon in camera si in baie, acces gratuit la internet high speed, minibar, jacuzzi, sauna, masaj, fitness, room-service, parcare pazita.

Hotelul se adapteaza celor ce-l viziteaza in scopul afacerilor, punand la dispozitie sala de conferinte dotata corespunzator, receptionarea si transmiterea mesajelor prin fax si internet wireless in salonul receptiei.

Si daca toate acestea nu ar fi fost suficiente, clientii proaspat casatoriti pot avea parte de o luna de miere de neuitat la Grand Hotel.

Asadar, va asteapta oricare dintre cele 17 camere duble, 2 single sau apartamentul, pentru a va simti rasfatati, relaxati si pentru a gusta putin cate putin din luxul si atmosfera unica oferita de Grand Hotel.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Biliard
Camere cu balcon
Incalzire centrala
Internet wireless
Jacuzzi
Minibar in camera
Parcare
Piscina
Plata cu cardul
Room Service
Sala de conferinte
Sala de fitness
Sauna
Seif in camera
Telefon
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|