daytime.ro
 
Hotel Galma
 
publicitate

Hotel Galma

★ ★ ★
Str. Punctul Galma, Nr. 36, Dobresti, jud. Dambovita
,  
 
Situat pe valea râului Ialomiţa, într-o zonă liniştită şi uşor accesibilă din DN 71 (la 45 km de Târgovişte şi 35 km de Sinaia), în Comuna Moroeni, Hotelul Gâlma este locul ideal pentru: relaxare cu familia, diverse petreceri, întâlniri de afaceri, team building-uri, cursuri de formare profesională, activităţi de protocol şi evenimente speciale.
Cazarea, pentru un număr de maxim 45 de persoane, se efectuează în 18 camere duble, 1 cameră single şi 2 apartamente, fiecare cu grup sanitar propriu, TV prin cablu şi frigider cu minibar.
În restaurantul cu meniu à la carte, puteţi servi mâncăruri tradiţionale sau din bucătăria internaţională, preparate de maeştrii noştri bucătari.
Sala de conferinţă, pusă la dispoziţia turiştilor, este dotată corespunzător organizării diverselor evenimente business: tablă, videoproiector, xerox, flipchart, internet wireless şi sonorizare.
Dacă doriţi sa faceţi mişcare, vă invităm la o drumeţie montană sau pe terenul de sport în aer liber, dotat şi cu instalaţie pentru nocturnă.
În curtea interioară veţi mai gasi un loc amenajat pentru grătar şi un foişor rustic.
Iar dacă vremea nu ţine cu noi, nu vă veţi plictisi nici în interior, unde puteţi alege dintr-o varietate de metode de divertisment: relaxare la piscina acoperită sau la saună, joc (tenis de masă, biliard, şah, diverse jocuri de societate).

... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
ATV
Baie in camera
Bar
Biliard
Foisor in curte
Frigider in camera
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Living
Masa de ping-pong
Minibar in camera
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala de conferinte
Sala de mese
Sauna
Telefon
Terasa
Teren de sport
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|