daytime.ro
 
Hotel Excelsior
 
publicitate

Hotel Excelsior

★ ★ ★ ★
Str. Romulus, Nr. 36, Timisoara, jud. Timis
,  
 
Situat intr-un loc convenabil, aproape de centrul financiar, cultural si comercial al Timisoarei, la doar cateva minute de inima orasului, intr-o zona linistita, Hotel Excelsior va intampina intr-o nota de eleganta si contemporaneitate.

sigla-hotel-excelsiorEste locul ideal pentru afaceri si distractie. Va puteti simti ca acasa in oricare din camerele sale spatioase, dotate cu cu aer conditionat, in care luminile discrete invaluie picturile frumoase, realizate de artisti celebri autohtoni.

Va sunt puse la dispozitie doua sali moderne de conferinte. Un restaurant rafinat, cu bucatari profesionisti este pregatit sa va incante cu preparate delicioase, specifice zonei si internationale.


Dupa o zi obositoare va puteti relaxa in sala noastra de fitness sau pur si simplu va puteti bucura de un masaj sau de sauna, in timp ce barmanul nostru va pregateste o bautura racoritoare.
Personalul prietenos si profesionist se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura cele mai bune conditii pe timpul sederii dumneavoastra in hotelul nostru.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Bar
Cutie de valori
Fax
Incalzire centrala
Internet wireless
Masaj
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Sala de fitness
Sauna
Seif in camera
Seif la receptie
Spalatorie
Telefon
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|