daytime.ro
 
Hotel Dumbrava Rupea
 
publicitate

Hotel Dumbrava Rupea

★ ★ ★
Str. Dn 13 Km 68, Nr. N:46.056434 E:25.178865, Rupea, jud. Brasov
,  
 
Complexul Turistic Dumbrava este situat in inima Transilvaniei, intr-un decor pitoresc de vai si dealuri, de-a lungul drumului European Brasov - Sighisoara, la 3 km de orasul Rupea.

Complexul turistic Dumbrava te indeamna la un popas intr-o oaza de liniste si relaxare, acesta detinand 100 de spatii de cazare in camere de 2, 3 paturi si doua apartamente, doua saloane-restaurant, un bar. Camerele sunt dotate corespunzator cu TV plazma, mini-frigider, uscator de par, Wi-fi, si bai cu dus, saloanele pot fi amenajate scopului cerut: sala de conferinta, intruniri de afaceri, banchete, si simpozioane.

Restaurantul clasificat la categoria I are in dotare 150 de locuri unde puteti gusta bucate din ferma proprie cu produse ecologice din bucataria traditionala si internationala. In spatele hotelului este amenajat un lac pentru pescuit si agrement pe suprafata caruia fiind amplasat un foisor unde se pot servi preparate din peste.

De asemenea se pot organiza seri festive cu nelipsitul foc de tabara in jurul caruia se pot gusta mancarurile traditionale si neuitatele bauturi specifice zonei:tuica si vinul fiert.

Nu ezitati sa ne vizitati, confortul, atmosfera deconectanta, calitatea serviciilor asigurate de o echipa de profesionisti va ofera zile de neuitat in orice anotimp.

N:46.056434 E:25.178865

Va asteptam!
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Ferma proprie
Foisor in curte
Frigider in camera
Incalzire centrala
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Sala de mese
Sanie trasa de cai
Se accepta animale de companie
Seif la receptie
Telefon
Terasa
TV in camera
Uscator de par
Lac de pescuit, Bar non-stop
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|