daytime.ro
 
Hotel Cristal
 
publicitate

Hotel Cristal

★ ★ ★
Str. Moldovei, Nr. 17, Cluj-Napoca, jud. Cluj
,  
 
Etalon de finete si eleganta, Hotel Cristal reprezinta prin ambianta sa discreta si rafinata gazda ideala pentru turisti si oameni de afaceri, fiind cea mai buna locatie pentru organizarea de conferinte sau intalniri de afaceri.

Prin serviciile sale de cea mai inalta calitate oferite intr-o ambianta calda, Hotel Cristal va va face sa va simtiti minunat, asa cum meritati!

Hotelul CRISTAL, situat in zona vestica a orasului Cluj Napoca intr o zona linistita si discreta ferit de agitatia si traficul orasului, in imediata apropiere a Stadionului ARENA Cluj, Salii Sporturilor HORIA DEMIAN si la doar 5 minute de obiectivele turistice importante din orasul Cluj Napoca: Biserica SFANTUL MIHAIL , Casa MATIA , Bastionul CROITORILOR, Muzeul TRANSILVANIEI, Muzeul de arta, Opera romana Cluj Napoca, Teatrul National Gradina Botanica CLUJ sau de aeroport la 15 minute cu masina, ofera camere si apartamente spatioase intr un stil classic dotate cu TV prin cablu , acces gratuit la Wi-Fi sau cablu, minibar, telefon , toate acestea pentru relaxarea si confortul dumneavoastra.

Daca sunteti in Cluj Napoca pentru shopping, Hotel CRISTAL va ofera facilitati, fiind situat la 8 minute de Centrul Comercial POLUS CENTER si la 10 minute de Centrul Comercial IULIUS MALL.

Hotelul CRISTAL ofera deasemenea facilitati speciale pentru turismul medical, hotelul fiind situat la 3 minute de Clinicile medicale din oras
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Fax
Frigider in camera
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sala de conferinte
Se accepta animale de companie
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|