daytime.ro
 
Hotel Codrin
 
publicitate

Hotel Codrin

★ ★
Str. Negresti, Nr. 48a, Vatra Dornei, jud. Suceava
,  
 
Hotelul CODRIN ofera turistilor 88 locuri de cazare in camere cu pat matrimonial si cu 2-3 paturi simple. Servirea mesei se face in Restaurantul Hotelului Codrin. Pozitionat langa telescaun, mai exact la baza sa, aceasta locatie este un cadru ospitalier care ofera turistilor sansa de a petrece, cu un cost minim, o vacanta placuta in Tara Dornelor. Zona este una linistita, inconjurata de mult spatiu verde, repectiv multa zapada in perioada de iarna.

Camerele dispun de: frigider, televizor, bai proprii. Facilitati: restaurant. Statiunea Vatra Dornei, supranumita deseori si perla Bucovinei este una dintre cele mai vizitate si apreciate statiuni balneoclimaterice din tara noastra. Situata la o altitudine de 802 metrii si la o distanta de 112 kilometrii de Suceava la confluenta raurilor Bistrita Aurie cu Dorna, Statiunea Vatra Dornei se bucura de un asezamant ideal atat in ceea ce priveste clima cu temperaturi blande, dar si relieful, muntii Carpati protejand-o de vanturile puternice si creand un climat ideal pentru cei ce aleg acest loc ca destinatie de vacanta.

Ofertele statiunii Vatra Dornei se adreseaza persoanelor de toate varstele, ce ajung aici fie la indemnul medicului, fie pentru ca doresc sa se relaxeze sau sa-si fortifice organismul prin intermediul drumetiilor si ascensiuniilor montane sau a sporturilor de iarna.
Printre factorii naturali de cura intalniti in statiunea Vatra Dornei, amintim: izvoarele cu apa minerala carbogazoasa; izvoarele termale, bicarbonatate, calcice, magnezice si sulfuroase; mofete naturale de saruri de mare puritate si concentratie de CO2; namolul de turba din zona Poiana Stampei.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
40 ron / zi
40 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera dubla
60 ron / zi
60 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera dubla matrimoniala
60 ron / zi
60 ron / zi
-
mic dejun inclus
Camera tripla
90 ron / zi
90 ron / zi
-
mic dejun inclus
Unitate completa
3000 ron / zi
3000 ron / zi
-
mic dejun inclus
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Bar
Biliard
Camere cu balcon
Foisor in curte
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Loc de joaca pentru copii
Masaj
Parcare
Plata cu cardul
Rau in curte
Restaurant
Sauna
Se accepta animale de companie
Semineu
Trasee / excursii
TV in camera
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|