daytime.ro
 
City Hotel
 
publicitate

City Hotel

★ ★ ★
Str. Bulevardul Timisoara, Nr. 46, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
,  
 
Pozitionat intr-o zona linistita, City Hotel Bucuresti este locul in care puteti petrece timpul intr-un mod unic de desfatare, fie ca va aflati in Bucuresti pentru un sejur de recreare, fie pentru a va ocupa de afacerea dumneavoastra. Localizat in partea sud-vestica a capitalei (Bd. Timisoara, nr. 46), City Hotel va faciliteaza accesul in timp util(15 minute) catre zona centrala, la 2 minute de Plaza Romania si 5 minute de Afi Palace

Serviciile oferite sunt gandite conform nevoilor dumneavoastra si se ridica la inaltii parametrii ai unei cazari impecabile. City Hotel dispune de 70 de camere moderne, dotate corespunzator, cu toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va simti confortabil. Ambianta camerelor face dovada bunului gust, constand in mobilier de calitate superioara, abundand in culori calde, care confera atmosfera propice relaxarii dumneavoastra.

Ce ne face diferiti? City Hotel nu e doar o cladire in care va puteti petrece noptile departe de casa. Noi nu suntem un hotel rece, iar acest lucru ne face diferiti de alte hoteluri. Clientii nostri stiu aceasta. Ei ne-au asezat deja in topul preferintelor lor gratie caldurii cu care-i intampinam si atentiei sporite pentru detalii.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
145 ron / zi
125 ron / zi
-
 
Camera dubla
170 ron / zi
150 ron / zi
-
 
Camera dubla matrimoniala
170 ron / zi
150 ron / zi
-
 
Camera tripla
240 ron / zi
240 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Incalzire centrala
Internet wireless
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Sala de conferinte
Sala de mese
Se accepta animale de companie
Seif la receptie
Spalatorie
Telefon
TV in camera
Uscator de par
Lustruirea pantofilor
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|