daytime.ro
 
Hotel Castel Royal
 
publicitate

Hotel Castel Royal

★ ★ ★ ★
Str. Mosnita Noua, Nr. 880, Timisoara, jud. Timis
,  
 
Hotelul este situat în zona rezidenţială din sud-estul oraşului, direct la DJ 592 ce leagă Timişoara de Buziaș. Construit în 2013 în stilul unui castel neo-renascentist german, hotelul vă oferă 15 camere şi apartamente spaţioase cu o capacitate totală de 31 de locuri în categoria de patru stele. Micul-dejun este în sistem a la carte.
Camerele sunt dotate cu baie cu duş, minibar, aer condiţionat, TV LCD, telefon şi acces gratuit la Wi-Fi. În recepţia hotelului se mai află un Internet Point public.
Restaurantul, deschis de marți până duminică între orele 8 - 24, are o capacitate de 150 locuri și vă oferă preparate din bucătăria națională și internaţională. Berăria bavareză cu două specialităţi de bere nefiltrată produsă de fabrica de bere proprie din incinta hotelului, oferă meselor dumneavoastră o savoare inedită.
O atracţie în timpul verii reprezintă Biergarten-ul din curtea interioară a hotelului unde puteţi servi preparate grill şi vă puteţi delecta la umbra castanilor în sunetul relaxant al unei cascade artificiale.
Oaspeţii au la dispoziţie 50 de locuri de parcare gratuite şi supravegheate. La 1 km de hotel există un magazin alimentar iar staţia de autobuz se află la 500 m distanţă. La Aeroportul Internaţional Timişoara se ajunge în doar 20 minute cu maşina.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
200 ron / zi
200 ron / zi
-
 
Camera single
180 ron / zi
180 ron / zi
-
 
Camera dubla
220 ron / zi
220 ron / zi
-
 
Apartament
400 ron / zi
400 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Fax
Foisor in curte
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Living
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sala de conferinte
Sala de mese
Seif in camera
Seif la receptie
Sobe de teracota
Telefon
Terasa
TV in camera
TV in living
Uscator de par
Fabrica de bere
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|