daytime.ro
 
Best Western Hotel Meses
 
publicitate

Best Western Hotel Meses

★ ★ ★
Str. Piata 1 Decembrie 1918, Nr. 10/a, Zalau, jud. Salaj
,  
 
Hotelul Best Western Meses este situat in vecinatatea centrului istoric al orasului Zalau, intr-un vad comercial bine dezvoltat. Construit in anul 1969 si renovat in 2005 Best Western Hotel Meses este o imbinarea a traditiilor si modernului. Complexul nostru ofera oaspetilor o ambianta eleganta si plina de bun gust.

Hotelul nostru este ideal pentru intalniri si delegatii de afaceri, dispunem de un restaurant elegant cu 120 de locuri si o sala de conferinte dotata la cele mai inalte standarde. Oferim de asemenea programe turistice in zona Zalaului.

Complexul pune la dispozitia clientilor servicii de calitate exceptionala, 30 de camere din care 20 de camere duble, 10 camere matrimoniale.

Restaurantul nostru cu o capacitate de 120 de locuri, va ofera posibilitatea petrecerii unor momente de neuitat intr-o ambianta eleganta si placuta, savurand specialitati din bucataria romaneasca si internationala. Hotelul dispune de asemenea de o gradina de vara ideala pentru evenimente festive in aer liber.

Hotelul Best Western Meses dispune de o sala de conferinte avand o capacitate de 60 de locuri, dotata cu aer conditionat si echipament multimedia de ultima generatie (sonorizare, videoproiector, flip-chart), toata acestea fac sala noastra de conferinte sa fie în topul cerintelor organizatorilor de evenimente de afaceri (conferinte si seminarii) de mare anvergura.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Bar
Camere cu balcon
Fax
Foisor in curte
Frigider in camera
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet prin cablu
Internet wireless
Living
Minibar in camera
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Seif la receptie
Spalatorie
Telefon
Terasa
TV in camera
TV in living
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|