daytime.ro
 
Hotel Belvedere
 
publicitate

Hotel Belvedere

★ ★ ★
Str. Rachitei, Nr. 42/a, Sovata, jud. Mures
,  
 
Hotelul Belvedere Sovata va pune la dispozitie cele mai frumoase camere din statiune, cu o panorama de vis!

Camerele pentru o persoana au un pat matrimonial generos, fiind extrem de primitoare. Sunt dotate cu televizoare LCD, climatizare de ultima generatie, minibar si au acces la televiziune prin cablu si internet nelimitat (WiFi si cablu). Baile dispun de uscator de par si halate de baie.

Belvedere imbina gastronomia cu linistea naturii, muzica cu recreerea, pentru fiecare oaspete care ne trece pragul.

Hotelul Belvedere Sovata dispune de un restaurant ale carui preparate traditionale savuroase va vor incanta papilele gustative. Localul are o capacitate de 40 de locuri in interior si 35 pe terasa, unde aveti o panorama senzationala, care va va face sa uitati de orice fel de grija.

Hotelul se gaseste intr-un sanctuar al linistii si armoniei! Hotelul Belvedere Sovata dispune de un centru SPA, in care puteti imbratisa experiente multisenzoriale ce va vor oferi confortul psihic si fizic, care va va ajuta sa va regasiti echilibrul perfect intre trup, minte si suflet.

Centrul nostru SPA va pune la dispozitie o piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, saune (turceasca si finlandeza) si un salon de masaj. Serviciile noastre vor satisface nevoile si dorintele fiecarui client in parte. In cadrul SPA Belvedere, va asteapta si un bar cu un plus de energie pentru o zi de rasfat. Va asteptam pentru un sejur SPA & wellness complet!

Belvedere este cel mai frumos hotel din Sovata, imprejmuit de padure, aflandu-se la doar 15 minute de Lacul Ursu, daca urmati aleea prin padure si vizitati Lacul Mierlei.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Aer conditionat
Baie in camera
Bar
Fax
Internet wireless
Jacuzzi
Living
Masaj
Minibar in camera
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala de mese
Sauna
Telefon
Terasa
Tickete de vacanta
Trasee / excursii
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|